Wikipedia:Sletningsforslag/Hundeprutterutschebanen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Pixi Uno har markeret Hundeprutterutschebanen med {{notabilitet}}.
- Sarrus (db) d. 28. maj 2011, 20:14 (CEST)[svar]

  • Slet --Rmir2 28. maj 2011, 21:47 (CEST)[svar]
  • Sammenskriv - Det relevante indhold må kunne skrives ind i BonBon-Land. Arne (Amjaabc) 30. maj 2011, 08:26 (CEST)[svar]
  • Behold Denne rutchebane er efter min opfattelse noget helt særligt grundet dens særprægede navn. Den er eksempelvist omtalt i http://ekstrabladet.dk/ferie/danmark/article1561862.ece (billedet er dog ikke af rutchebanen) og den er ifølge oplysningerne nævnt i Lonely Planet-guiden. Hvis man skal se på antallet af besøgende, så kommer der sikkert flere i hundeprutten end i de fleste danske kirker. Ikke at det alene skal være afgørende. --MGA73 1. jun 2011, 21:19 (CEST)
     Kommentar - Til MGA73: Nu er det ganske vist længe siden, jeg har været i BonBon-Land, men er det ikke netop sådan, at flere af deres forlystelser er opkaldt efter BonBon-slikposer, og at Hundeprutter bare er ét eksempel herpå? Jeg er med på, at denne rutsjebane er noget særligt i denne park, men kunne det ikke lige så vel komme frem med passende fremhævelse i BonBon-Land? Det er i hvert fald vigtigt at trække en linje, så ikke samtlige enkeltforlystelser i alle morskabsparker (som minigolfbanen i Tivoli Friheden) skal have deres egen artikel. I øvrigt, hvis denne artikel slettes/sammenskrives, så skal Vild-Svinet også med samme begrundelse. --Arne (Amjaabc) 4. jun 2011, 09:15 (CEST)
Jo det er korrekt at mange af forlystelserne har "sjove" navne. Årsagen til, at jeg synes at netop denne er speciel er at den både har et specielt navn OG at den er omtalt i udlandet. Vild-Svinet er jo bare en særskrivning af vildsvinet så den er efter min opfattelse ikke noget særligt og medmindre den er kendt i udlandet (eller i Danmark), så synes jeg godt, at vi kan slette den og beholde fx Hundeprutten. --MGA73 5. jun 2011, 18:17 (CEST)
  • Sammenskriv Enig med Arne (Amjaabc). --Santac 19. jun 2011, 19:08 (CEST)
Konklusion:
Jeg har tilladt mig at konkludere på diskussionen og har sammenskrevet. Hvis nogen finder lyst til at skrive en dybdegående artikel om hundeprutterutschebanen, skal jeg ikke kunne udelukke, at den kan få lov at blive. --Sabbe 26. jun 2011, 16:44 (CEST)