Wikipedia:Sletningsforslag/Jens Jensen (hedeopdyrker)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
 • Symbol delete vote.svg SletFordi man har sit navn på en mindesten (blandt HELE 1200 mennesker) er man ikke som sådan notabel. Eks. er faldne soldater ikke notable "bare" fordi de er faldne og altså nu står på en mindesten. --Rasmusbyg 6. okt 2011, 18:29 (CEST)
Prøv nu at hør her... Hvor kommer dit had fra til denne artikel fra??? Denne Jens Jensen er søn af Jens Staulund Jensen, hele familien, både far og søn er der skrevet om i historien, både af Dalgas og Sten Stensen Blicher... GIV MIG NU EN CHANCE FOR AT SKRIVE ARTIKLERNE??? Du har både slettet en halv time efter jeg først havde oprettet artiklen og nu tester du både nobilitet og ønsker sletning, men lad da hver hvis det her ikke er dit område(Skrev Danishguy1on1 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg giver andre en chance for at diskuterer tingene. Desuden handler halvdelen af artiklen ikke om Jens Jensen, men om hedeopdyrkning generelt. Jeg hader ikke artiklen, mener bare ikke den her encyklopædisk relevans. mvh --Rasmusbyg 10. okt 2011, 01:54 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - At en person er nævnt i litteraturen, giver ikke automatisk notabilitet - der er ikke tale om Marie Grubbe eller lign. (jeg kan i øvrigt ikke finde de omtale henvisninger). Pt. er faldne danske soldater ikke automatisk notable - der skal noget særligt til, hvis de skal have individuelle artikler. Det vil derfor være besynderligt, hvis 1200 jyske hedeopdyrkere har automatisk notabilitet, blot fordi de har en mindesten i en (privatejet) mindelund. Bortset fra nævnelsen af hans hustru og krigsdeltagelse (hvilket ikke giver notabilitet) handler indholdet i artiklen da også mere om hededyrkningen end om individet Jens Jensen. Artiklen kan evt. flyttes og anvendes som begyndelsen på en artikel om "hededyrkningen i Danmark", fx. --KLN 10. okt 2011, 02:11 (CEST)
Jeg mener helt sikkert at der er relevans, men det skal jo lige skrives, og grunden til at der står det om hededyrkning generelt er, dels din kritik, dels at det er disse mennesker, mine forfædre vel og mærke, der er både siteret og kreditteret en stor del af hededyrkningen... vise versa ifølge Sten Stensen Blicher, Dalgas og Goldsmith Danishguy1on1
Det er jo heller ikke bare litteratur efter min mening, det er historie, jeg kan godt se der der med "tætpå" problemet, men jeg holder mig objektiv jo... hvorfor det skal flyttes eller noget andet kan jeg ikke se, ej heller ser jeg at der skulle være tale om reklame, da der ikke "reklameres" for noget som helst overhovedet... At flytte det her ind under noget andet er som at flytte Dalgas, det kan man ikke, er Dalgas ikke selv notabel for samme interesseområde??? Danishguy1on1
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Hvordan sletter man de babeller? kan ikke finde dem i sletningsforslaget. --Trade 10. okt 2011, 09:04 (CEST)
Det er Danishguy1on1, der i stedet for at indsætte sin signatur som os andre (med fire tilder ~~~~) linker til sin brugerside med {{}}, hvilket Wikipedia opfatter som en skabelon, hvorefter indholdet så indsættes i diskussionen. Det kan rettes ved at ændre {{}} til [[]]. --Dannebrog Spy 10. okt 2011, 12:53 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Der står næsten intet særligt om personen, der har interesse for andre end familien. Men Wikipedia er ikke stedet for slægtsforskning. --Dannebrog Spy 10. okt 2011, 12:53 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet --Villy Fink Isaksen 10. okt 2011, 16:49 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - som Dannebrog Spy. --Pixi Uno 10. okt 2011, 16:53 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet --Pelle Hansen 10. okt 2011, 18:57 (CEST)
 • Symbol move vote.svg Flyt Artiklerne om de to Jensener har fine oplysninger. Teksten bør dog indpasses andre steder i wikipedia. Jeg har oprettet artiklen [Stavlund Hede] med de vigtigste dele. Jeg håber Danishguy1on1 og andre flittige fylder på med gode ting og især kildehenvisninger. Peter Mulvany 11. okt 2011, 14:09 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Hvor er jeg dog glad for at jeg oprettede mig som bruger her på wikipedia, hvor ellers kan man møde en mere imødekommende flok af tegn og tabel jagende individer? At skue endnu et komma i historien, kun for at se sin blu over at det jo netop kun er et enkelt komma og ikke endnu et storslået panorama af højt interessant stjernetåge, som der ellers bidrages med fra andre ligeså noble brugere... Ingen hæder eller skrift ses her, kun blot endnu en vejmand som fejer gaden under adeliges fødder, ja ligeså adelige som skorstensfejere er de... DanishGuy1on1 13. okt 2011, 23:56 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Generelt vil jeg nok fraråde, at man skriver på netfora (generelt og ikke kun Wikipedia), under påvirkning af LSD, cannabis og alkohol, hvis man ønsker at gøre sig bredt forståelig... MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 17. okt 2011, 15:32 (CEST)
 • Kære alle. Wikipedia er skabt fordi vi arbejder sammen for at skabe den. Det er en stor bedrift. For at lave dette, måske verdens bedste leksikon kræver det manges hænder. Lad os takke alle, der er med på projektet - og holde god tone overfor alle. Peter Mulvany 19. okt 2011, 22:18 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er konsensus for en sletning: Slettet.--Rasmusbyg 22. okt 2011, 12:23 (CEST)