Wikipedia:Sletningsforslag/Nyhavn Flag Football

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der findes hundredvis, hvis ikke tusindvis, af artikler om diverse foreninger og klubber af samme størrelse på diverse internationale wikipedia-hjemmesider. Jeg mener således ikke at emnet er for snævert. Her er desuden tale om en af Danmarks tre første flag football klubber. Danmark er med i verdens-eliten indenfor flag football og vandt guld ved seneste verdensmesterskab. Igen, dette emne er på ingen måde snævert i forhold til hvad denne encyklopædi eller beskæftiger sig med. (Skrev Heino (diskussion • bidrag) 11. apr 2010, 02:43. Husk at signere dine indlæg.)

  • Neutral - Svært at bedømme. På den ene side lader klubben til at have reel relevans inden for sit felt (flag football), hvilket kunne tale for notabilitet. På den anden side er sporten selv endnu ikke af en størrelse, der har givet national bevågenhed. Jeg mindes en lignende debat angående en klub der spillede "fodbold for hjemløse" (Street soccer? Har glemt navnet på sportsgrenen) for nogle måneder tilbage... Giver stor relevans for en mindre kendt sportsgren nødvendigvis klubben notabilitet? Jeg hælder nok mest til unotabel, men vil sætte pris på debat herom. --Medic (Lindblad) 9. okt 2010, 16:59 (CEST)
  •  Kommentar - Der er en diskussion om notabilitet for virksomheder og foreninger her: Wikipedia:Landsbybrønden/Kriterier for virksomhedsartikler . Undertegnede har bidraget med et oplæg til kriterier for sportsklubber, der umiddelbart blev godtaget. Det indebærer bl.a. at sportsklubber på bedste nationale niveau uanset sportsgren (men under DIF eller tilsvarende) automatisk regnes som notable. Det er tilfældet her, så klubben må regnes som notabel. Imidlertid er artiklen skrevet af en person, der er hædret af klubben, uden at det dog fremgår hvorfor. Det tyder gevaldigt på, at vedkommende er for tæt på, hvorfor artiklen af den grund enten bør slettes eller nyskrives. --Dannebrog Spy 9. okt 2010, 17:34 (CEST)
  • BeholdJeg har omskrevet uden navlebeskuende tekst.Peter Mulvany 9. okt 2010, 18:17 (CEST)
  • Behold - Jf. ovenstående er notabilitet afklaret, og teksten er nu encyklopædisk relevant. --Medic (Lindblad) 9. okt 2010, 21:33 (CEST)
Konklusion:
Artiklen beholds. --|EPO| COM: 14. okt 2010, 10:50 (CEST)