Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Bruger ar-0

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Har vi noget at bruge Skabelon:Bruger ar-0 til? Alternativt kan man plastre sin brugerside til med alle de sprog, man ikke kan :-). En tilsvarende skabelon har været "diskuteret" her, men blev slettet efter mindre end en time.
- Sarrus (db) d. 8. aug 2011, 09:27 (CEST)

Jeg vil mene at vi et eller andet sted bør skrive meget tydeligt at den eneste -0, der er relevant, er da-0. --Palnatoke 8. aug 2011, 09:32 (CEST)
Måske bør vi slette 0'et i Skabelon:Babelkatom, bortset fra, at det også går ud over dansk?
- Sarrus (db) d. 8. aug 2011, 09:34 (CEST)
Jeg vil godt påpege, at flere andre wikier, hvilket ses i interwiki, ikke har valgt at slette skabelonen. Skulle det ske, at en arabisketalende prøver at kontakte en bruger på dansk Wikipedia, er det desuden muligt for brugeren hurtigt at se, om arabisk går an. Alternativt kan man gøre som Bruger:Andreas Müller/Babel, der bruger -0 som udtryk for, at han er bekendt med sproget, men stortset intet kan. --Inc 8. aug 2011, 13:32 (CEST)
Der kunne jo også komme en tysktalende, en spansktalende, en italiensktalende mv. Så kan man plastre sin brugerside til med flere tusinde skabeloner for alle de sprog, man ikke kan.
- Sarrus (db) d. 8. aug 2011, 13:41 (CEST)
Det er jeg egentlig enig i, men hvad med de to andre begrundelser? Hvorfor skal den ikke slettes på engelsk Wikipedia? Mit interne link indeholder iøvrigt en fejl; det skulle have været Andreas Müller. --Inc 8. aug 2011, 22:33 (CEST)
Var det måske en mulighed, at man i stedet for "-0"-skabeloner laver en "-L"-kategori for brugere, der ikke taler et sprog, men lærer det eller har været i gang med at lære det? --Inc 8. aug 2011, 22:33 (CEST)
Her er, hvad engelsk Wikipedia skriver på [Wikipedia:Babel]:
xx-0 if you cannot understand the language at all. Do not use it for every language that you don't know, but only when there is some reason why you might be expected to know it. For example, one may be of Italian descent, but does not speak the Italian language, or if one is Canadian but does not speak French. Similarly, one may usefully edit a project without speaking the language, such as adding links or images to Japanese Wikipedia without speaking Japanese.
Note: Consensus has been determined at Wikipedia:User categories for discussion that 0-level user categories should not exist.
Måske kunne det være en måde at gøre det på? --Inc 8. aug 2011, 22:43 (CEST)
Hvilke skabeloner, der bruges på andre projekter skal/kan diskuteres på det relevante projekt. Her diskuterer vi, om det skal bruges på dawiki. Hvis det endelig skal være, mangler vi skabeloner for, at man kan læse et sprog, men ikke selv skrive det, men det er en helt anden diskussion. Som udgangspunt må man gå ud fra, at hvis en bruger ikke har et sprog i sin babel, kan vedkommende ikke kommunikere på det pågældende sprog. Mao. er 0-skabeloner irrelevante. Undtaget for projektets eget sprog. I dette tilfælde da-0.
- Sarrus (db) d. 8. aug 2011, 23:03 (CEST)
  • Slet Vi har kun behov for da-0 som andre også nævner. --|EPO| COM: 21. aug 2011, 14:30 (CEST)
Konklusion:
Hermed slettet
- Sarrus (db) d. 26. aug 2011, 21:23 (CEST)