Brugerdiskussion:77.241.138.62

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, 77.241.138.62! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jul 2017, 14:58 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi opfordrer alle brugere til at lege med de forskellige muligheder og funktioner på Wikipedia. For at undgå at der derved sker utilsigtet skade på artiklerne, kan man benytte Sandkassen, der er et fælles område til netop dette formål. Du er også velkommen til at oprette en egen sandkasse ved at trykke på dette røde link. Alle redigeringer kommer dog stadig med på listen over seneste ændringer så husk altid at bruge forhåndsvisning. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jul 2017, 15:24 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jul 2017, 15:24 (CEST)

Hejsa. Artiklen Svend Johansen (maler) er stadigvæk for kort, så du burde undlade at fjerne skabelonen {{substub}}. Hvis du vil udvide den, kan jeg godt anbefale, at du laver din egen sandkasse. Du kan finde kilder fra den engelske Wikipediaside om ham, eller danskefilm.dk.
Husk at angive kilder. Undgå maskinoversættelse og kopiér ALDRIG ting fra andre websider. Det er i strid med ophavsretten, og skal derfor omformuleres. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jul 2017, 15:24 (CEST)

Du virker til at være meget ny her med din adfærd. Skriv tekst i stedet for at ødelægge tekst, og i øvrigt virke bedrevidende på den dumme måde. --77.241.138.62 30. jul 2017, 18:34 (CEST)

Hej. Din henvendelse her [1] til bruger Doofenschmirtz, overtræder vores regler for god tone i diskussioner (se Wikipedia:Wikikette). Hvis fortsætter riskikerer du at din adgang til at redigere bliver inddraget på denne IP adresse. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 31. jul 2017, 00:20 (CEST)

men Doofenschmirtz kan bare fortsætte derudaf med at ødelægge tekst fordi evner ikke er der? Det er ikke god tone i min mund. Og du kan være vis på at næste gang idioten blander sig på den dumme måde i godt arbejde, så kalder jeg ham også "idiot". Han ødelægger arbejde og spilder min tid her. Så bloker mig endeligt inden jeg blander mig i Doofenschmirtz fantastiske, gode og helt overvældende indblanding. Er du frisk? --77.241.143.25 31. jul 2017, 00:31 (CEST)

Håber du bliver[rediger kildetekst]

Det ville da være trist hvis du ikke gider mere, artikler om kunstnere kan vi ikke få for meget af. Jeg kan se at der har været andre wikipedianere ind over og bla. sætte en infoboks-skabelon på, det er da dejligt med samarbejde. Mht. til det du kalder sjusk, sjusk..., var det det faktum at skabelonen trak et forkert navn? Mht. stub-markeringen synes jeg skal være der, men der findes også et bedre klassifikationssystem til kunstartikler som andre brugere administrerer, så det er ikke specielt vigtigt, men det er bestemt for tidligt at fjerne den endnu. --Kim Bach (diskussion) 31. jul 2017, 01:33 (CEST) Jeg har brugt meget tid på at finde ud af hvordan det hele fungere, og gjorde det lidt af gangen med tekst og link. Men at der fortsat skal være substub, så skal i slette det hele, og bare linke til engelsk. Jeg har opgivet. --77.241.141.221 31. jul 2017, 01:45 (CEST)

Nå det er jeg ked af, jeg synes faktisk den var godt på vej. Hvis der er en engelsk artikel, så er den sikkert allerede under andre sprog, det kan tage meget lang tid at få finpudset en artikel, og allerede nu er det lettere at finde kunstneren. Noget andet, når man skriver fra en anonym adresse, bliver man også holdt noget mere i ørene, så prøv at oprette dig som bruger. --Kim Bach (diskussion) 31. jul 2017, 01:52 (CEST)
Det synes jeg er en dårlig idé, da det muligvis er TorbenDK. Hvis vi bare tillader ham af redigere på Wikipedia, ville han højest sandsynlig lave endnu flere personangreb. Han (og andre) skal ikke sige, at folk laver hærværk, bare fordi man har en diagnose/handicap. Det er netop det, TorbenDK gør mod mig og Rodejong. Beklager dybt. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 31. jul 2017, 16:14 (CEST)
Ja, det synes jeg da også, det var mest en kommentar til den alt for hårde tone der anvendes herinde efterhånden, jeg har faktisk besluttet at geare lidt ned, kan vi ikke gøre det lidt bedre <3? --Kim Bach (diskussion) 31. jul 2017, 17:51 (CEST)
Kære Doofenschmirtz først: det var ikke et forsøg på at forklejne de svinske personangreb. Dernæst vil jeg henlede opmærksomen på at der er #WikiWednesday kl. 17:00 i dag, hvis du er i København så kunne det da være sjovt at mødes, diskussionssider på Wikipedia er ikke just velegnede til kommunikation, båndbredden er for lav, og der er intet kropssprog, TorbenDK er sikkert en dejlig person, ja selv Rosenquist er det, forskellen er at jeg har mødt sidstnævnte og fundet triumferingen over at han i sin tid blev bandlyst for usmagelig. Når det er sagt så er det er det ikke sjovt at være administrator, eller nogen wikipedianer, når der er konflikter, og jeg har forståelse for at det var nødvendigt. Ellers er der gennemtestede værktøjer til konfliktnedtrapning, længere ekskludering og gætteri på hvem der er hvem, er ikke en af dem, og her prøvede jeg det der hedder næstekærlighed og tilgivelse. Jeg har iøvrigt selv været ekskluderet i 24 timer, og det var nødvendigt, selv om jeg kun truede med hærværk, og ikke udførte det, så fik det mig til at stoppe op. Det der fik mig blokeret, var at jeg foreslog at slette artiklen Wikikette fordi jeg fandt at reglerne burde være indlysende, og at voksne mennesker kan opføre sig voksent. --Kim Bach (diskussion) 2. aug 2017, 08:02 (CEST)
Godmorgen Kim. Jeg kan desværre ikke komme til WikiWednesday i dag, fordi jeg har nogle andre planer. TorbenDK lyder ellers ikke flink, men hvis han er det, og vi stod ansigt til ansigt, ville han nok have en anden opfattelse af mig end nu. Hvis TorbenDK er der til arrangementet i dag, vil jeg gerne have, at en af jer tager en snak med ham om hans personangreb mod Rodejong og mig. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 2. aug 2017, 08:54 (CEST)
Godmorgen, tak, jeg ved ikke hvem TorbenDK er, det var Rosenquist, der er en notorisk person, som jeg har mødt ved flere lejligheder, og så hvad man kunne lære af det f.eks. i forhold til den aktuelle kedelige tendens til personangreb, som har kørt så mange træt, den har da nærmest karakter af et "chicken race", jeg beder til at der snart bliver fred <3 så vi kan gå tilbage til at koncentrere os om at bidrage til wikipedia. Håber ellers at vi ses på et tidspunkt, der er WikiWednesday hver den første onsdag i måneden. Hav en dejlig dag! --Kim Bach (diskussion) 2. aug 2017, 10:10 (CEST)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Det er ikke sikkert, at jeg kan komme til nogen WikiWednesdays, fordi jeg går i skole og er først hjemme omkring 16:30. Det ville ellers være rigtig hyggeligt at komme til WikiWednesdays. Ærlig talt, så tror jeg også, at TorbenDK er en meget flink (måske også en sjov) fyr. Måske har han bare en periode på Wikipedia som du havde tilbage i august 2011. Kærlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 2. aug 2017, 11:11 (CEST)

Blokeret på grund af utilstedelig opførsel[rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i 1 uge på grund af Utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. - Savfisk (diskussion) 31. jul 2017, 01:47 (CEST)

Cool!! Du er en hård banan. Har du prøvet det med at kigge på tekst og kvalitet på Wikipedias artikler, eller forlanger jeg for meget der. ;-) #nattensgodegrin --77.241.141.221 31. jul 2017, 01:53 (CEST)