Spring til indhold

Brugerdiskussion:90.224.199.101

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, 90.224.199.101! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 7. okt 2020, 09:56 (CEST)

Vigtigt tip[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 10. okt 2020, 21:32 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 24. okt 2020, 18:54 (CEST)

Abul-Abbas og maskinoversættelser[rediger kildetekst]

Hejsa. Vær venligst obs på at maskinoversættelser ikke kan bruges, der er kvaliteten for dårlig. Jeg vil anbefale at du oversætter "i hånden". evt. i mindre bidder. Mvh KnudW (diskussion) 21. okt 2020, 13:43 (CEST)

Så er jeg en maskine, desvære, Ja den behøver nok lige ses efter... men den er ikke en maskinoversættelse!--90.224.199.101 21. okt 2020, 13:52 (CEST)

Jeg har genoprettet Abul-Abbas, så du kan gøre noget ved den. Men jeg må foreslå at det bliver snart. Mvh KnudW (diskussion) 21. okt 2020, 13:53 (CEST)

Europæiske løver[rediger kildetekst]

Hej , ang din artikel vil jeg lige gøre dig opmærksom på den engelske en:History of lions in Europe. De har grebet det an på en lidt anden måde, men måske Du kan hente noget der kan bruges der. - vh.Nico (diskussion) 24. okt 2020, 17:32 (CEST)

Kilder mv.[rediger kildetekst]

Gå i gang med at sætte kilder på dine redigeringer, som du er blevet anbefalet ovenfor. Dette før, du foretager flere redigeringer. Inden du foretager flere redigeringer.

Og opret gerne en brugerkonto, hvis du ikke allerede har en. Hvis du har en konto på en udenlandsk Wikipedia (svensk?), så skriv gerne navnet i et svar her. Hvis du har et begrænset kendskab til dansk, er det måske bedre at du får nogle flere erfaringer på svensk Wikipedia først? --Madglad (diskussion) 24. okt 2020, 22:22 (CEST)

Redigér ad én omgang[rediger kildetekst]

Rediger artiklen færdigt, inden du gemmer. Det er den færdige artikel, der skal gemmes, ikke alle dine "mellemresultater"/kladder. Optimalt set én gemning per artikel per dag.

Og opret dig snart en brugerkonto. --Madglad (diskussion) 26. okt 2020, 22:50 (CET)

Jeg vil bakke bruger Madglad op i det han siger til dig. Når du laver flere redigeringer med få minutters mellemrum, så generer det de andre brugere, der rutinemæssigt efterser nye redigeringer. Det er altså ikke bare en mani med orden for ordenens skyld. Nej, det er meget uhensigtsmæssigt og irriterende for andre, at gemme så ofte som du gør. Venlig hilsen --Cayrouses (diskussion) 7. nov 2020, 19:48 (CET)