Brugerdiskussion:Damsgaard1971

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Damsgaard1971! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Kjeldjoh (diskussion) 4. sep 2019, 11:05 (CEST)

Diskussionssider[rediger kildetekst]

Når du skriver på diskussionssider, så husk at signere med de fire tilder, og at undlade at slette tekst der er skrevt. Mvh Kjeldjoh (diskussion) 4. sep 2019, 11:05 (CEST)

Husk overskrift[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter et nyt afsnit på en diskussionside, så husk at sætte overskrift på afsnittet. Også selv om det er første afsnit i en ny artikel.

Diskussionssider vokser med tiden, og derfor skal alle afsnit fremgå af indholdsfortegnelsen, og alle afsnit skal kunne autoarkiveres.
Overskrift kan du få ved at klikke på fanebladet "Nyt emne" eller ved at skrive overskriften mellem dobbelte lighedstegn, altså == [OVERSKRIFTEN] == på en linje for sig.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 18. maj 2020, 07:41 (CEST)[svar]

--Madglad (diskussion) 18. maj 2020, 07:41 (CEST)[svar]

Diskussioner[rediger kildetekst]

Hold venligst diskussioner om en artikels indhold (såsom dit bidrag til Sidesting) på artiklens diskussionsside. Bemærk at artiklen selv ikke bør fremstå som et diskussionsforum.--Hjart (diskussion) 5. aug 2020, 19:03 (CEST)

At undervise[rediger kildetekst]

Jeg har ikke rettet i hovedteksten, men tilføjet en parantes? Og husker jeg så at det startede under "Milten". https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Milt

--Damsgaard1971 (diskussion) 11. aug 2020, 22:44 (CEST)

Artiklernes diskussionssider ...[rediger kildetekst]

... er til for at diskutere indholdet af artiklerne og eventuelle ændringer hertil med andre brugere. Indlæg af mere generel karakter hører ikke hjemme på diskussionssider. Oplysninger om artiklens emne bør skrives ind i selve artiklen, eventuelt efter drøftelse på artiklens diskussionsside.

Bidrag i artiklerne bør være faktuelle og ledsaget af kilder. —Pugilist (diskussion) 11. aug 2020, 23:08 (CEST)

Lukket land[rediger kildetekst]

Mange tak! Det er dermed muligt at benytte diskussions-siderne konstruktivt. Nogle eksperter findes der, og disse bør skrive artikler, selvom de kan komme under konstruktiv kritik uanset omfanget. Videnskab kan være usikker.

Eksemplet om miltens betydning for kroppen giver indtryk af lægevidenskab som et 'lukket land'.

--Damsgaard1971 (diskussion) 12. aug 2020, 08:19 (CEST)

Diskussionssider[rediger kildetekst]

Som angivet ovenfor er diskussionssiderne ikke beregnet til mere generelle drøftelser om emnerne. Wikiepdia er ikke en blog, eller et diskussionsforum. Jeg hsr derfor tilladt mig at fjerne de seneste diskussionsoplæg. --Pugilist (diskussion) 8. nov 2020, 16:38 (CET)

Jeg har set din besked på din brugerside. Det er beklageligt, hvis du føler dig udstødt. Det er ikke et ønske at udstøde dig. Det er imidlertid ikke således, at du kan bruge Wikipedia til at "komme til orde", hvis du oplever, at du ikke kan komme til orde i "medierne". Wikipedia er en encyklopædi og ikke et sted at komme til orde i en debat. --Pugilist (diskussion) 8. nov 2020, 19:04 (CET)

Din brugerside[rediger kildetekst]

Hejsa. Det er i orden at være utilfreds, men du nærmer dig grænsen nu.

Du må acceptere at Wikipedia ikke er det du troede.

Jeg vil foreslå at du finder et andet sted til dine ytringer. Mvh KnudW (diskussion) 9. nov 2020, 00:01 (CET)

Du er godt nok et svin også. Jeg vil foreslå at i ikke burde have så høje tanker om jer selv. Men storhedsvanvid er nærmere reglen end undtagelsen i Danmark. Statsminsteren er f.eks. direkte sindssyg. Jeres hjemmeside tillader ikke at man sletter login bemærkede jeg ikke for flere måneder siden. Sådan en lille lyst-mafia. Damsgaard1971 (diskussion) 9. nov 2020, 00:25 (CET)

Et par tips[rediger kildetekst]

Du har et par gange fået gode råd om, hvad Wikipedia er og ikke er. Du fortsætter imidlertid med fortsat at oprette blogindlæg på diskussionssiderne. Det er et problem. Det er også et problem, at du kalder andre brugere “svin”. Jeg lukker derfor ned for din adgang til at redigere. Brug pausen på at sætte dig ind i, hvad Wikipedia er og til at overveje, om du er indstillet på at bidrage i den for de rammer der stilles til din rådighed. —Pugilist (diskussion) 9. nov 2020, 23:11 (CET)

Det har ikke nogen interesse med jeres chatbedkeder. Jeres chatbeskeder er ikke synlig for læsere. Og der bliv din hjælper også afsløret som ganske dum og led. Det er analogt med nævnte retproblematik. Ikke vælger krigens vej. Min hævntørst mod Danmark som et ny-nazistisk idiotsamfund ude af kontrol. Dette åndsvage vanvid er du igen ved at understrege.

I D I O T Damsgaard1971 (diskussion) 10. nov 2020, 00:11 (CET)