Brugerdiskussion:Jusobeas

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, Jusobeas! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Nico (diskussion) 14. mar 2021, 10:58 (CET)

Ang. Maman er det offentlig tilgængelig information. Du må oprette et begrundet sletningsforslag hvis du vil have den slettet, - ind til videre har du ikke kommet med nogen begrundelse, og så fremstår det som hærværk. Se: Hjælp:Sletning og Wikipedia:Sletningsforslag. vh. Nico (diskussion) 14. mar 2021, 10:58 (CET)

Hej Julie,

Du har nu flere gange skrevet det samme igen og igen. Din ophavsret til filmen indebærer, at efter reglerne i ophavsretsloven kan forbyde andre at vise eller gengive filmen, men ophavsretten indebærer ikke, at du kan hindre andre i at omtale filmen. Sagen er diskuteret færdig, og du kommer ikke med nye argumenter. Konklusionen kommer ikke til at ændre sig, og jeg vil anbefale, at du lader det ligge. --Pugilist (diskussion) 16. feb. 2024, 12:08 (CET)[svar]

Hej,
tak for dit svar. Jeg forstår din begrundelse for ikke at se brud på ophavsrettigheder, men jeg kan til gengæld ikke se, hvordan det er så vigtigt for Wikipedia at have denne artikel. Som jeg har sagt flere gange nu, så er det et 13 år gammelt og dybt irrelevant skoleprojekt. Det har stor betydning for min karriere og privatliv, at denne artikel findes, og jeg beder jer ydmygt om at genoverveje et sletning. I og Wikipedias brugere mister intet på at slette artiklen. Ville I også have wikipediaartikler om jeres gamle gymnasieopgaver liggende? Eller wikipediaartikler om jeres nuværende arbejde? Ingen mennesker er interesseret i at læse om andres skoleopgaver. Når mit navn Googles, så fremstår jeg som filminstruktør, hvilket jeg aldrig har været. Denne info saboterer igen og igen min nuværende karriere, og jeg skal konstant besvare spørgsmål fra fremmede i alle sammenhænge, hvorfor jeg kalder mig selv filminstruktør, når dette aldrig har været sandt. Jeg har arbejdet som producer på utallige film og serier, der er offentligt tilgængelige, men ingen af dem er omtalt på wikipedia, og jeg er derfor ikke kendt som producer selvom, jeg har 10 års arbejdserfaring med dette. Jeg synes ganske enkelt ikke, det er acceptabelt, at en unødvendig wikipediaartikel med irrelevant info skal genere mig jævnligt, når intet vil gå tabt på at slette den. Jeg har flere gange mistet jobtilbud og oplevet afvisninger i min nuværende branche pga. artiklen. Overvej, hvordan I ville have det i min situation: jeres gamle gymnasieopgave om f.eks. spansk litteratur fra 1800-tallet er pludselig omtalt på wikipedia uden jeres samtykke. I er nu kendt som forfatter, og I fremstilles i offentligheden som specialist i spansk litteratur. I har ikke rørt emnet i 13 år, og har aldrig arbejdet som forfatter. I arbejder nu som sundhedskonsulent og bliver til jobsamtaler, netværksmøder, på internettet, i private omstændigheder etc. spurgt, hvorfor I kalder jer forfatter. I skal gang på gang forklare, at en bot på Wikipedia har opfanget et gammelt skoleprojekt og oprettet en artikel om opgaven og omtalt jer som forfatter uden jeres tilladelse.
Hvordan ville I håndtere denne situation?
En Google-søgning på mit navn viser, at jeg er filminstruktør, og hvis wikipedia har ansvaret for at sprede korrekt info til læsere, så er dette et brud, da usand info i stedet vises. Vil I gerne have, at Wikipedia påtager sig ansvaret for at sprede løgn? Og skabet dette et godt ry for siden? Det er efter min mening ikke i Wikipedias interesse at sprede falske informationer, og det er heller ikke i min interesse. Genovervej venligst, hvorfor denne side kan være relevant for nogen.
- Julie Jusobeas (diskussion) 16. feb. 2024, 13:28 (CET)[svar]
Det er alene nødvendigt at skrive ét sted. På min diskussionsside, hvor du har indsat sammme indlæg har jeg svaret:
"Du har bragt emnet op flere gange tidligere, hvilket bl.a. har resulteret i, at der har været gennemført en diskussion om, hvorvidt artiklen skulle slettes eller ej. Der er ikke konsensus om, at artiklen skal slettes. Artiklen om din film indeholder ikke falske informationer og overholder i øvrigt Wikipedias retningslinjer.
Med hensyn til omtale af din person, så må man leve med, at blive omtalt for ens tidligere meritter, uanset om de i dag passer i ens selvbillede og i den kontekst man ønsker at præsentere sig selv."
-- Pugilist (diskussion) 16. feb. 2024, 15:11 (CET)[svar]
Jeg kunne ikke se dit svar, da du har lukket samtalen ned, og min tidligere besked til dig ikke kom igennem, så derfor kontaktede jeg dig via din egen brugerside. Jeg er opmærksom på, at sagen er diskuteret tidligere, men jeg er stadig uenig i udfaldet og tillader mig derfor at klage.
Vil du fortælle mig, hvordan artiklen om min film lever op til Wikipedias kriterier? Og forklar også gerne, hvordan du mener, der ikke er falske informationer på siden?
dit argument om “at leve med det” er også vagt, så uddyb gerne, hvorfor du mener, jeg skal “leve med” at falske informationer spredes om mig online.
Jeg er ærgerlig over, at dette er blevet en stædig principsag i stedet for en venlig forståelse og retfærdig håndtering fra jeres side. Jusobeas (diskussion) 16. feb. 2024, 15:26 (CET)[svar]