Brugerdiskussion:Kristine1983

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Kristine1983! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 9. jun 2015, 17:34 (CEST)

Et par tips[rediger kildetekst]

Hej Kristine1983. Jeg vil indlede med at komplimentere dig for nogle meget fine nye artikler om medicinske emner, hvor vi sandt at sige ikke er overvældende stærke.

Generelt viser dine artikler meget stor forståelse for formidling generelt, kildeangivelser og wikipedia-teknikker. På ét punkt kunne du efter min mening gøre det endnu bedre, og det er i angivelsen af web-referencer. Det bliver lidt kortfattet med bare url'en, evt. med en tekst til. Du kan prøve at se, hvordan jeg har uddybet dem på Phosphodiesterase5 inhibitorer ved at bruge skabelonen {{cite web}}, der tager nogle forskellige parametre og derved gør det tydeligt, hvorfra linket stammer, giver dato(er) mm. Skabelonen har mange flere muligheder, som du evt. kan have glæde af i visse tilfælde, prøv at følge linket herover.

I småtingsafdelingen forsøger vi altid at finde en kategori eller flere at sætte på alle artikler. Det kan være vanskeligt, og nogle gange må man gå lidt højt i hierarkiet (fx bruge et bredt begreb som Kategori:Lægemidler, og nogle gange kan man oprette en ny kategori til lejligheden, hvis man kan forestille sig flere kommende artikler, der kan høre til her.

Hvis man ved, at der findes en tilsvarende artikel på et andet sprogs wikipedia, er det god skik at koble den danske artikel sammen med den anden, fx fra engelsk wikipedia. Det gøres ved at vælge yderst til venstre nederst i 'Sprog', jeg tror der står 'Tilføj sprog' eller noget i den retning. Derefter kommer en dialog, som vist er ret let at forstå, og ved at følge den, får man den danske koblet til de øvrige sprogs tilsvarende artikler via Wikidata.

Endelig kalder vi det afsnit, hvor kildereferencerne kommer til at stå, for referencer, og det er en fast proces at skrive:
== Referencer ==
{{reflist}}
nederst i artiklen sammen med andre faste afsnit (se evt. Wikipedia:Stilmanual.

Jeg håber, at du kan bruge ovenstående råd. Under alle omstændigheder håber jeg at se meget mere godt fra dig! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. aug 2015, 18:31 (CEST)