Brugerdiskussion:Pixi Uno

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Pixi Unos diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Pixi Uno.

Ældre indlæg findes i arkivet her.


Ang. skabeloner[redigér | redigér wikikode]

Du må give en vejledning. Eller ønsker du opslaget fjernet ? Tokafest

Verificerbarhed[redigér | redigér wikikode]

Hej Pixi Uno. Da du tilsyneladende ikke kender Wikipedias normer, vil jeg venligst henlede din opmærksomhed på Wikipedia:Verificerbarhed som siger "Materiale som ikke kan verificeres, kan fjernes." Derfor var det ingen uskik, da jeg fjernede en uverificerbar påstand som du indsatte om Torsten Nielsens fødested. (Påstanden var faktisk ikke kun uverificerbar, værre endnu den henviste misvisende til en kilde som ikke kan verificere den). Men nu vil jeg give dig lidt tid til at finde en brugbar kilde. Kommer der ikke en inden for 48 timer, vil jeg slette påstanden igen. Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. sep 2014, 21:49 (CEST)

Klovn! // Pixi Uno (diskussion) 6. sep 2014, 21:52 (CEST)
Jeg vil også venligst henlede din opmærksomhed på en anden Wikipedia-norm, som du tilsyneladende har overset: Wikipedia:Ingen personlige angreb Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. sep 2014, 21:59 (CEST)
Jeg har et fantastisk syn, så intet er overset. Har blandt andet set at du er interesseret i naturen. Vidste du f.eks. at også fluer får børn? God aften fra Pixi Uno (diskussion) 6. sep 2014, 22:04 (CEST)

Cecilie Lind[redigér | redigér wikikode]

Hej Pixi

Jeg vil gerne have en begrundelse for din vurdering af manglende notabilitet for forfatteren Cecilie Lind som du slettede d.26. august. Hun er optaget på forfatterweb http://www.forfatterweb.dk/oversigt/lind-cecilie - de optager kun forfattere af en vis betydning og kvalitet. Mvh --Martin (diskussion) 7. sep 2014, 02:05 (CEST)

Administratorstatus[redigér | redigér wikikode]

Hej Pixi Uno!

Jeg antager at du har opdaget Wikipedia:Afstemninger/Fratagelse af administratorret for Bruger:Pixi Uno, men tænkte at du hellere måtte få besked om afstemningen. Jeg har endnu ikke selv taget stilling, men håber at nogle af dem, der stemmer for forslaget også har tænkt sig at løfte en større del af det administrative arbejde. --Palnatoke (diskussion) 8. sep 2014, 11:05 (CEST)

Hej Pixi Uno, oven i al kritikken, så vil jeg lige sige, at du gør rigtig godt stykke arbejde og virkelig også tør tage de svære og hårde administrator/patruljant-kampe, hvor flertallet trækker sig og er konflinktsky. Kampene koster kritik og popularitet, sådan er det desværre på Wikipedia, at man også er nødt til at tænke på sin popularitet. I den forbindelse har sprogbruget særlig stor betydning, når man ikke på denne platform har mulighed for at udtrykke et glimt i øjet eller en "venlig" kritik, på samme måde som når man møder folk live (i den virkelige verden)! Desuden er der stor forskel på, hvor hårdhudede folk er, derfor er man nødt til at udtrykke sig mildere, også fordi at det kan opfattes meget personligt.
Jeg håber at du fortsætter dit store arbejde :-) --Patchfinder (diskussion) 10. sep 2014, 19:04 (CEST)

Også thumbs upp fra mig, kvalitetsniveauet ville synke, hvis du ikke længere var adm. mvh Per (PerV) (diskussion) 10. sep 2014, 22:56 (CEST)

Fratagelse af administratoradgang[redigér | redigér wikikode]

Jeg vil gøre dig opmærksom på at resultatet af afstemningen på siden Wikipedia:Afstemninger/Fratagelse af administratorret for Bruger:Pixi Uno er at du en af de nærmeste dage bliver frataget administratoradgangen på den danske Wikipedia. --Christian List (diskussion) 16. sep 2014, 05:11 (CEST)

En barnstar til dig![redigér | redigér wikikode]

På trods af afstemningen skal du ihvertfald fra min side have

Administrator Barnstar Hires.png Admin-Barnstar
For din store indsats for at forhindre at dawiki sander til i hundetoiletter i Hadsund, rørelser i ubehjælpsomt oversatte svenske artikler og uwikificerede artiler om totalt ukendte kendte fra den blå bog: Tak for det! mvh Per (PerV) (diskussion) 16. sep 2014, 15:43 (CEST)


Værdsat arbejde[redigér | redigér wikikode]

SpecialBarnstar.png Den Specielle Barnstar
Du tildeles hermed den specielle barnstar for dit årelange arbejde her på Wikipedia. Du har været en yderst flittig administrator herinde, og dine bidrag har i den grad forbedret leksikonet – tak! Jeg håber ikke at du forlader projektet. Pelle Hansen 16. sep 2014, 21:40 (CEST)