Brugerdiskussion:Sarrus/Arkiv 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Sarrus.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Tre kolonner[rediger kildetekst]

Jeg slettede tre-tallet og dermed de tre kolonner, da det ikke ser ud til at virke i hverken Internet Explorer eller Google Chrome. Hvis det virker i Firefox, skal du da være mere end velkommen til at rettet det der gør at den ikke virker i to førnævnte browsere. På den engelske wiki er der ingen problemer med visningen af tre kolonner, så det må være en fejl i den danske udgave som jeg umiddlebart ser det. Tøndemageren 31. okt 2010, 21:24 (CET)

De tre kolonner virker ikke i Internet Explorer, det er korrekt, men det ser heller ikke forkert ud. Det står bare ud i en køre. Jeg har ikke lige tjekket det i Chrome.
- Sarrus (db) d. 31. okt 2010, 21:30 (CET)
Ville det så ikke være smart at få rettet skabelonen til, så den ikke bare virker i de efterhånden tredjestørste af de tre store browsere? Det er vel vigtigere at tingene virker i Explorer og derefter Chrome og Firefox? Tøndemageren 31. okt 2010, 21:36 (CET)
Det er vel ikke noget, vi kan gøre noget ved? Skal man ikke have fat i Microsoft og Google? Er Firefox den tredjemest brugte browser? Forøvrigt: Du skal kun bruge rollback til at fjerne åbentlyst hærværk eller egne fejl. Ellers skal "fjern redigering" anvendes.
- Sarrus (db) d. 31. okt 2010, 21:40 (CET)
Det tror jeg ikke umiddelbart, det er højst sandsynligt noget med opsætningen af skabelonen. På den engelske wiki er det muligt at se de tre kolonner i Chrome i hvert fald. Har ikke tjekket med Explorer, men går ud fra at det er det samme. Så det kan næsten ikke være andet end opsætningen af skabelonen her på den danske. Men hvis det forholder sig sådan, bør vi vel ikke bruge noget der reelt set kun kan ses af omkring ti-tyve procent af internetbrugerne? Så er det jo bare "fyld" Og ja, sidst jeg tjekkede mener jeg at Chrome havde overhalet Firefox (eller i hvert fald er ved at være tæt på), mens Explorer stadig fører stort med deres IE6, IE7 og IE8 (og IE9 når den snart kommer). Og skal se hvad jeg gøre gøre angående sidstnævnt i foregående. Tøndemageren 31. okt 2010, 21:49 (CET)
Fyld og fyld. Det generer jo ikke nogen, at der er en service til Firefoxbrugere med i koden :-).
- Sarrus (db) d. 31. okt 2010, 21:51 (CET)
Nej, men min pointe er at der er relativt få firefox-brugere ift andre browsere, så koden bør rettes til så det fungere i de andre også ellers ser jeg ærligt talt ingen grund til at have den. Og jeg har ikke rettighederne til at ændre i skabelonen, men det har du. Tøndemageren 1. nov 2010, 10:00 (CET)

Tøndemageren: Forholdene er ikke helt, som du åbenbart tror, og heller ikke så lette at gøre noget ved.

Som det fremgår af dokumentationen til skabelonen {{reflist}} (og endnu mere detaljeret på den engelske skabelon), virker kolonneopdelingen ikke i alle browsere, specielt ikke i IE (fordi Microsoft ikke har implementeret CSS-anbefalingerne fra W3C i IE). Det ligger helt uden for vores kontrol.

Hvis der er forskel på visningen i Chrome mellem en: og da: kan det skyldes:

  1. at koden i de to skabeloner ikke er ens og/eller
  2. at "class"-specifikationerne på da: og en: ikke er ens.

Jeg kan konstatere, at der er små forskelle (style-forskelle) i skabelonkoden mellem en: og da:. Tilsyneladende er der sket lidt finpudsning af den engelske skabelon. Jeg tror ikke, at det kan være årsagen, men anbefaler alligevel, at en administrator kopierer den engelske skabelon over til den danske, så de er helt ens. Hvis det ikke er nok, kan det være, at en specialist i "class"-opdatering kan overtales til at kontrollere pkt. 2.

Det er en dårlig ide at undlade at specificere kolonner, selv om ens egen browser ikke understøtter opdelingen. Vi har andre ting (som f.eks. support af andre platforme end internetbrowsere), som heller ikke gavner dem, der ikke benytter disse. Men lad os dog forbedre oplevelsen af Wikipedia for alle de læsere, vi kan, når det kan ske uden at forringe det for nogen. Mvh --Sir48 (Thyge) 1. nov 2010, 12:32 (CET)

Lyder fornuftigt det du der skriver, hvis jeg forstår det hele rigtigt. Tøndemageren 1. nov 2010, 12:37 (CET)

Hi Sarrus, I had started an article about Deeyah on Danish wiki, but since I don't have that good knowledge of Danish language (though my Norwegian knowlege could be labelled), I used google translater to translate the article about Deeyah from English wiki. Which resulted in certain grammatical errors, that got the article tagged for deletion. Can you please,corrrect those mistakes, because Deeyah is an international name for his work. regardsJogibaba 3. nov 2010, 18:58 (CET)

If you don't know the Danish language, please don't make articles on Danish Wikipedia. Machine translated articles are not welcomed in Danish Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 7. nov 2010, 22:02 (CET)

Du spørger, om du kan lokke mig til nogle gendannelser. Hvilke artikler tænker du på?Ramloser 13. nov 2010, 15:42 (CET)

Når man har patruljantstatus, er det jo for at kunne tjekke artikelændringer mere systematisk, så man undgår dobbeltarbejde. Mao. er patruljantfunktionen beregnet til hærværksbekæmpelse, så derfor bad/beder jeg dig foretage nogle manuelle gendannelser (med "Fjern redigering"), så man har noget at vurdere ud fra :-).
- Sarrus (db) d. 13. nov 2010, 15:46 (CET)

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

slettet indlæg[rediger kildetekst]

hey. jeg havde lige oprettet en side omkring mig selv, Bjørn Kristiansen, bare for sjovs skyld. da jeg lukkede siden og prøvede at google mig selv, fik jeg at vide at du havde slettet mit indlæg. havde du nogen speciel grund til det? (Skrev Bbm30 (diskussion • bidrag) 20. nov 2010, 22:57. Husk at signere dine indlæg.)

For det første har jeg givet dig en besked på Brugerdiskussion:Bbm30. For det andet er Wikipedia ikke en legeplads, det er en encyklopædi og der er visse notabilitetskriterier og dem opfylder du ikke. Ganske almindelige mennesker, der ikke har opnået en vis kendthed uden for ens omgangskreds, er ikke kvalificerede til en artiklen på Wikipedia. Du kan også tage til kig på Wikipedia:Kriterier for biografier og eller læse den velkomst, jeg har givet dig.
- Sarrus (db) d. 20. nov 2010, 23:03 (CET)

Hvor er knappen tag mig tilbage[rediger kildetekst]

har set i wikipedia guiden om at flytte artikler at der er en knap øverst men hvor er den nkap til at flytte artikler i den nye version af wikipedia da der i guiden er et billede af hvor knappen er i den gamle.grunden til at jeg kunne flytte artiklerne før var at jeg klikkede på knappen tag mig tilbage og kunne så finde flyt knappen øverst i siden i den version men har glemt hvor den er i den nye wikipedia også .--Trade 30. nov 2010, 22:00 (CET)

Flytfunktionen befinder sig i menuen, der kommer frem, når man klikker på pilen ved siden af søgfeltet. Hvis du er utilfreds med Vector, kan du vælge et andet udseende ved at vælge "udseende"-fanen under indstillinger. "MonoBook" var den foregående standardvisning.
- Sarrus (db) d. 10. dec 2010, 20:01 (CET)


Småret i skrivebeskyttet skabeloner[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har fundet 6 skrivebeskyttet skabeloner plus en masse andre, hvor jeg har fundet ud af, da sortering ikke helt er perfekt. Og du har lige låst et par af dem for nylig... Jeg har skrevet de berørte skabeloner op her: Bruger:Steenth/Obsliste#Sortering_af_skrivebeskyttet_skabeloner. Kan du på et tidspunkt kigge på det og ordne det? --Steen Th 30. nov 2010, 23:31 (CET)

Hermed Gjort.
- Sarrus (db) d. 10. dec 2010, 20:18 (CET)

Nyheder for december 2010[rediger kildetekst]

Thanks for your welcome[rediger kildetekst]

I'm trying to fix the template in Almazán but I don't know how does it work. Could you help me with it, please? --Jeneme 27. nov 2010, 19:50 (CET)

What's the problem?
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 19:52 (CET)

I don't know how to put the coordinates. --Jeneme 27. nov 2010, 19:57 (CET)

I have asked at the irc channel #wikipedia-da. You can enter the channel here: http://webchat.freenode.net/?channels=wikipedia-da.
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 20:03 (CET)

Could you also create the following article please?

European nationalism is the name which defines the political movement and flow of thought that wants a Europe united in a single state. History: European nationalism is born with the idea of Victor Hugo about the United States of Europe. Overlooked by the contemporary idea of Victor Hugo, reached its climax in the '20s, especially in September 1929, when the President of France, Aristide Briand made a speech in which he said that Europe has to move towards a federal model. However, European nationalism was cut short by the rise of Hitler and World War II. Such a war was that Europe was no longer the center of the world into the United States of America. After the Second World War, the idea of Victor Hugo has been growing until the creation first of the European Economic Community, following the European Union and the introduction of the single currency for the entire European Union and the Constitution.

If you want to translate any article onto Spanish, Galician, Catalan, Portuguese or Asturian, tell it to me please. Thanks you for your help. --Jeneme 27. nov 2010, 20:05 (CET)

Er, I don't know where to write it.
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 20:09 (CET)
Probably in Europæiske nationalisme --Jeneme 27. nov 2010, 20:10 (CET)
I'm writing in Europæisk nationalisme.
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 20:14 (CET)
Thanks. --Jeneme 27. nov 2010, 20:24 (CET)
Now it's done. Maybe you could add interwiki?
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 20:25 (CET)
Done it. Thank you! --Jeneme 27. nov 2010, 20:35 (CET)
I haven't got a solution yet of the question you gave me initially. Maybe you should ask at Hjælp:Nybegynderforum.
- Sarrus (db) d. 27. nov 2010, 20:38 (CET)
I have inserted the coordinates for the city. Regards, --Sir48 (Thyge) 25. dec 2010, 17:05 (CET)

Skabelon til håndboldspillere[rediger kildetekst]

Hej Sarrus og glædelig jul.

Jeg er begyndt at bruge {{Infoboks fodboldbiografi}} til nye artikler om håndboldspillere, da jeg ikke er tilfreds med {{håndboldspiller}}. Jeg har prøvet at fedte med at overflytte og ændre, men det går i som jeg gerne vil have det. :-) I princippet er fodboldbiografi fuldstændig perfekt til håndboldspillere, men jeg ville gerne have dette link placeret centreret nederst -> " Portal:Håndbold ". (eller noget i den stil.) Ligesom jeg godt kunne ønske mig at der kunne placeres en billedtekst i infoboksen, da flere billeder har licenser der kræver "kreditering".

Ved ikke om du er ekspert i skabeloner, eller du ved hvem der måske kan løse problemet. - det kunne være smart med en ny infoboks til håndboldspillere. - ved ikke om en bot kan flytte den anden, ellers vil jeg godt gå i gang med manuelt arbejde. De bedste julehilsner fra --Pusleogpixi 25. dec 2010, 02:32 (CET)

Det ser ud til, at PHansen har foretaget noget af det, du bad om. Kan du evt. kopiere indholdet fra fodboldskabelonen ind i håndboldskabelonen? Hvad angår at kunne ændre skabeloner med bot, så bør det kunne lade sig gøre, hvis man bruger de samme parametre i begge skabeloner. Ellers kan det vel knibe? Prøv evt. at spørge MGA73. Hvad angår ændring af skabeloner, kan du måske spørge PHansen eller Sir48?
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 12:25 (CET)
Jeg ved ikke om der problemer med blot at lave en tilsvarende skabelon med det nye navn, men med indholdet fra {{Infoboks fodboldbiografi}}. Jeg lavede blot det lette.
At indsætte den nye skabelon i alle de gamle spillere – er det ikke vanskeligt? -- Mvh PHansen 25. dec 2010, 12:42 (CET)
Bum, bum. Altså jeg ved ikke, om det at ændre en skabelon med déns parametre med en anden skabelon med andre parametre giver problemer. Det kan jeg ikke gennemskue, hvordan man kan, men prøv at spørge en botoperatør. Hvorimod det næppe er noget problem at ændre en parameterfri skabelon med en anden. Men det kan jo altid gøres manuelt, hvis man gider :-).
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 12:51 (CET)
Ja, en botoperatør må kunne svare på om det kan lade sig gøre at overføre indholdet af en parameterbetegnelse til at være indhold i en eventuelt ændret parameterbetegnelse i den nye skabelon. Kan det gøres for én parameter, må det vel kunne gøres for alle, og man skulle således være fri til at designe den nye skabelon som man vil. Altså en botoperatør. -- Mvh PHansen 25. dec 2010, 13:01 (CET)
Jeg har føjet en billedtekst til {{Infoboks Håndboldspiller}} (som iøvrigt bør hedde {{Infoboks håndboldspiller}}. Det var vistnok sidste udestående ønsker til skabelonens indhold. Mht. botassistance: For ikke at mistyde det forannævnte, kunne en eller anden så ikke præcisere, hvad det er, der ønskes ændret, og hvordan man finder de spillere, som skal have ændret skabelon. Mvh --Sir48 (Thyge) 25. dec 2010, 17:59 (CET)
Mon ikke det i pricippet gælder alle håndboldspillere i Kategori:Håndboldspillere? Men lad os afvente Pusleogpixis reaktion på denne samtale.
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 18:07 (CET)
Reaktionen kommer her. Først stor ros til det der allerede er sket. Thyge efterspørger en lidt mere præcis beskrivelse, og jeg kan nemt forstå ham når jeg læser mit indlæg. :-) Kort og godt: {{Infoboks fodboldbiografi}} er efter min mening (også) perfekt til håndboldspillere. - men hvis den skulle være helt 120 % perfekt, manglede jeg den med billedtekst og henvisning til portalen nederst. - og: fordelen ved fodbold-boksen er at der er plads til flere klubber, kampe, mål, og hvis en spiller bliver træner senere i livet. Det hele bliver holdt på en lille og overskuelig måde. - jeg tænkte over det under oprettelsen af -> Nora Mørk, hvor der var landshold og klub data. Jule hilsen fra Pixi / --Pusleogpixi 25. dec 2010, 18:25 (CET)
Kan man ikke bare tilføje det i skabelonen, eller skaber det problemer?
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 18:33 (CET)
Fisk? Det jeg har forsøgt er, at lave en kopi af {{Infoboks fodboldbiografi}} og tilføje det ekstra - men det gik ikke godt. Jeg har også forsøgt det med at indsætte de nederste afsnit med klub, mål, landshold, træner etc... - men det gik heller ikke godt :-) Jeg syntes fodbold-boksen er fin, hvilket jeg også har skrevet øverst i indledningen i skabelonen. - Så bare min tanke, hvis man kunne få en udvidet og mere detaljeret infoboks til håndboldspillere. I skal ikke stå på hovedet for det. Det er jul. Mvh. Pixi
Jeg har nu oprettet {{infoboks håndboldspiller}}. Den skulle indeholde alle parametre fra både fodbold-skabelonen og fra de hidtidige håndboldskabeloner. Det bør betyde, at alt bør blive korrekt, hvis der laves en redirect fra de eksisterende skabeloner til den nye. Jeg skal dog anmode om, at nogen tester det ved at sætte den nye skabelon ind på en halv snes eksisterende artikler først.
Parametrene klub (=nuvæende klub)/tidligere klubber er benyttet i de hidtidige håndboldskabeloner og er kun med af hensyn til kompatibilitet bagud. Parameteren klubber, som stammer fra fodboldskabelonen, og som er den eneste i den skabelon, må være den rigtige at bruge i nye artikler og ved rettelser af eksisterende.
Omdirigering, skabelondokumentation, kategorisering etc. af den nye afventer tilbagemelding efter test. Mvh --Sir48 (Thyge) 26. dec 2010, 01:50 (CET)
Flot arbejde. Jeg har nu indsat skabelonen på en stribe artikler uden at støde på problemer. - eneste sted hvor jeg mødte en indtastning i "tidligere klubber" var her. Dog kan man ikke indtaste landskampe, uden at man også skal indtaste noget under klubber. - ellers bliver landskamp afsnittet ikke vist. Men ellers fungerede alt perfekt og er en klar forbedring i forhold til {{håndboldspiller}}. Mange hilsner fra --Pusleogpixi 26. dec 2010, 07:59 (CET)Som
Som du har set, har jeg nu omdirigeret til den nye skabelon. Jeg ser ikke problem med landskampe - på Anja Althaus har jeg fjernet al klubinformation, og landskampe vises. Lad os iøvrigt fortsætte diskussionen på den nye skabelons diskussionsside, så Sarrus kan få lidt fred. :-) Mvh --Sir48 (Thyge) 26. dec 2010, 09:02 (CET)

Foreningen Far[rediger kildetekst]

Der er en person som formentlig er syg der ændre teksten og ønsker at skade en positiv forening. Vi retter teksten til en helt kort version. Lad den venligst forblive helt kort indtil videre. Tak! (Skrev Foreningen Far (diskussion • bidrag) 27. dec 2010, 20:02. Husk at signere dine indlæg.)

Så tag en diskussion på artiklens diskussionsside. Og hvis du repræsenterer foreningen, så tag lige et kig på neutralitetspolitiken. I bør undlade at skrive om jer selv.
- Sarrus (db) d. 27. dec 2010, 20:05 (CET)


Foreningen Far[rediger kildetekst]

Hej Sarrus,

Hvad sker der venligst med teksten omkring Foreningen Far?

Wikipedia er venligst helt galt på den og vi er for at sige det ærligt målløse over at det overhoved kan ske. Vi er en positiv og særdeles seriøs forening, som er kendt af rigtig mange danskere. Vi laver 4000 personlige rådgivninger om året plus telefonrådgivning plus har titusindevis af fædre og mødre som besøger vores hjemmeside.

Såvidt vi kan vurdere er der tale om det i selv kalder "hærværk" og en eller få enkeltpersoner, som har plantet usande oplysninger og forkerte historier. Vi er en frivillig forening og har ingen mulighed for at holde øje med alting på nettet. Vi har eksempelvis oplevet at der er nogle der har oprettet deres egen lille gruppe eller forening, som forsøger at "skaffe" sig medlemmer og lukreere på Foreningen Far, også kommercielt, og vi har oplevet enkeltpersoner, som af den ene eller anden grund mener at fædre ikke skal have rettigheder mht. deres egne børn. Vi arbejder på et område hvor der kan være tale om psykiske årsager.

I er velkommen til at kontakte os ... men vil I ikke nok få rettet Teksten, som i hele sin form er direkte misvisende og forkert. Ordentlige og fornuftige mennesker som er i personlig krise og har brug for vores saglige og frivillige rådgivning bliver direkte vildledt på Wikipedia ligenu!

Tak!(Skrev Foreningen Far (diskussion • bidrag) 28. dec 2010, 10:54. Husk at signere dine indlæg.)

I må gerne holde mig udenfor denne diskussion. Jeg skrivebeskyttede blot artiklen, fordi den verserende redigeringskrig er ukonstruktiv. I bedes foretage diskussionen på artiklens diskussionsside. Hvem, der ruller artiklens indhold tilbage, efter I har redigeret i den, kan I se på artiklens diskussionsside. Og så må I gerne signere, når I skriver på diskussionssider. Der gøres med fire tilder: ~~~~
- Sarrus (db) d. 28. dec 2010, 11:41 (CET)


Vestamager[rediger kildetekst]

Hej Sarrus

Jeg kan se at du har linket "Vestamager" i artiklen "Vestamager Idrætsanlæg" til den officielle bydel "Vestamager" i Københavns Kommune. Dette er en fejl da det Vestamager der bliver omtalt i denne sammenhæng er navnet på et beboelses-område i Tårnby Kommune. Jeg forstår sagtens forvirringen grundet de to sammenfalde navne på områder der ligger tæt på hinanden. Jeg retter fejlen.


--Jakf 28. dec 2010, 20:51 (CET)Hilsen Jakf

Hvis en af de på Vestamager anførte links er mere korrekte, må du gerne vælge et af disse links :-).Der var bare ingen grund til, at der skulle linkes til en flertydigside :-).
- Sarrus (db) d. 28. dec 2010, 21:34 (CET)

Hello Sarrus! We are having some problems with the article Kryptid. In other wikies this article is either a list of kryptids or an article about a kryptid. In this article it is both. I' ve tried to edit interwikies in article on Danish wiki, but I'm not sure what exactly to do. Can you help me out? There are en:List of cryptids and also two articles on other wikies. And we also have en:Cryptid.

--Gdje je nestala duša svijeta 27. dec 2010, 21:13 (CET)

Er, maybe two interwikis :-)?
- Sarrus (db) d. 27. dec 2010, 21:16 (CET)

In that case we need to put them all around, so I' ve just removed one deleted iw, and added one to eng wiki. Hope it s okay now. Cheers! --Gdje je nestala duša svijeta 2. jan 2011, 14:30 (CET)

Er, it's not that normal, so I don't know :-).
- Sarrus (db) d. 2. jan 2011, 14:32 (CET)

Nyheder for januar 2011[rediger kildetekst]

Hej Sarrus. Da jeg ikke ved hvordan man gør, vil jeg høre om du kunne angive PH som flertydig: 1) PH-værdi, 2) PH – Poul Henningsen, da det er almindeligt kun at anvende hans initialer. Venlig hilsen --Kvisten34 9. jan 2011, 01:12 (CET)

Jeg har ikke lavet en flertydig, men jeg har gjort dette i stedet for, men da det er et spørgsmål om, hvad flest mennesker tænker på, når de søger på "ph", bør det måske taget op på Landsbybrønden?
- Sarrus (db) d. 9. jan 2011, 10:38 (CET)

blokering af bruger[rediger kildetekst]

Denne bruger har endnu engang overtrådt reglerne på wikipedia og har flere test3-advarsler (heriblandt en fra dig). Brugeren den handler om er Bruger:91.144.223.201. Mvh Tøndemageren 1. feb 2011, 20:20 (CET)

Lad os tage hånd om det, hvis brugeren laver hærvæk igen. Det er tre dage siden nu og brugeren har ikke bidraget siden. En anden gang må du gerne fjerne sådanne redigeringer med rollback :-).
- Sarrus (db) d. 4. feb 2011, 17:12 (CET)


Nyheder for februar 2011[rediger kildetekst]


redigeringer[rediger kildetekst]

Hej Sarrus. Når du tilbagefører en artikel til tidligere version er den bedste løsning at bruge fjern redigering (jf. artiklen Lars Løkke Rasmussen.Ramloser 5. feb 2011, 17:28 (CET)

Og hvorfor så det? Jeg skrev da en beskrivelse.
- Sarrus (db) d. 5. feb 2011, 17:36 (CET)
Fordi din måde at gøre det på ødelægger min udmærkede statistik, som jeg er glad for. Og så i tillæg. Når jeg fjerner hærværk, kunne du vel vente med at sætte advarsel på brugeren, idet jeg naturligvis gør det!!. Så opstår redigeringskonflikt, som skaber totalt "ged" i det hele. Du er godt nok noget af en besværlig "medspiller" på wiki. Det er på grænsen til chikane.Ramloser 5. feb 2011, 17:49 (CET)
Ro på nu! Jeg gav en advarsel mere, fordi jeg fjernede noget hærværk efter du havde fjernet noget - se selv historikken. Så er det da ganske passende med en advarsel nr. to. Det er da slet, slet ikke noget at hidse dig sådan op over. Og hvilken statistik????
- Sarrus (db) d. 5. feb 2011, 17:54 (CET)
Jeg er ikke sur; men jeg har ikke specialværktøjet til patruljeringer, og kan derfor ikke skrive med tilstrækkelig hastighed til at "leve op" til superburgernes indsats; hvad statistikken angår, så får jeg jo en "slettet" på min statistik; dem har jeg 33 af, hvoraf de 32 skyldes redigeringskonflikter, når jeg har patruljeret. Og "no harm done", jeg erkender blot, at jeg nok gør mere gavn som skribent end som "hærværksbekæmper". Ramloser 5. feb 2011, 18:15 (CET)
Og for ikke at sikke til nogle, er det bedre at bruge Rul tilbage end Fjern redigering. Rul tilbage sikrer nemlig at der ikke ligger upatruljerede ændringer og roder - det gør Fjern redigering ikke... --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 5. feb 2011, 19:15 (CET)
@Ramloser::Jeg ved stadig ikke, hvilken statistik, du henviser til. Og du afbrød jo selv anmodningen om de patruljantrettigheder, der havde givet dig rul tilbagefunktionen.
@Heb: jeg brugte vist også rul tilbage i her, men med en funktion, så jeg selv kan skrve en redigeringsbeskrivelse.
- Sarrus (db) d. 5. feb 2011, 19:32 (CET)
Ikke for at træde i gamle sager, men afstemningen viser jo klart, hvorfor jeg "afbrød" min anmodning- livet er for kort til konflikter med folk i "små sko"Ramloser 5. feb 2011, 21:24 (CET)
Dig om det, men du kan jo anmode igen, hvis du skulle få lyst :-).
- Sarrus (db) d. 5. feb 2011, 21:30 (CET)

ikke så kritisk[rediger kildetekst]

æblekage er da lavet af æble... (Skrev 62.107.166.210 (diskussion • bidrag) 6. feb 2011, 15:49. Husk at signere dine indlæg.)

Korrekt, men artiklen var ikke skrevet på en encyklopædisk måde. Jeg kan se, den er blevet slettet, men du skal være velkommen til at oprette den igen, hvis du vil skrive noget mere. Se også, hvad jeg har skrevet på Brugerdiskussion:62.107.166.210.
- Sarrus (db) d. 6. feb 2011, 15:53 (CET)

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Kære Sarrus/Arkiv 5.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 12:14 (CET)

Eksterne henvisninger: Wikipedia er ikke en linksamling[rediger kildetekst]

hejsa sarrus

du redigerede denne side "http://da.wikipedia.org/wiki/Gesten" med ordende -> Eksterne henvisninger: Wikipedia er ikke en linksamling). hvilke guidelines har du redigeret efter? CarstenMatzon 14. feb 2011, 13:05 (CET)

Hej Carsten. Jeg svarer lige på Sarrus' vegne: Du kan se det på Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er#Hvad Wikipedia ikke er (punkt 4) samt Wikipedia:Eksterne henvisninger, hvor der mere generelt står noget om, hvad der bør linkes til og ikke. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. feb 2011, 00:28 (CET)

Tak for info Arne, kiggede lidt på dine links og ser det tydeligste er "Wikipedia er hverken et "spejl"' eller en link-, billed- eller mediefilsamling.". Syntes at det er det tætteste jeg kommer på, men gælder det også hvis links er brugt til at synliggøre siden?!. I "mit" tilfælde er links brugt til at synliggøre en by. Det er ikke links for firmaer eller andre kommercielle interresser. Som jeg læser her er der vist delte meninger om det Wikipedia:Landsbybrønden/Eksterne_links. CarstenMatzon 14. feb 2011, 13:13 (CET)

Det er altid en vurderingssag, men man kan nemt komme til at linke til alle mulige foreninger og lignende for landsbyer. Hvis man ser på nogle af de andre byer i Vejen Kommune (for at tage noget, der er tæt på), så kan linket til kommunen vel være godt nok. Mange landsbyer har en fælles hjemmeside eller lignende, som kan give links til skole, institutioner, klubber og foreninger, og det vil være et godt valg. Du havde ikke sat sådan en på for Gesten, så måske findes den ikke, og det gør naturligvis sagen lidt vanskeligere. Uanset hvad, så bør man vel gå ind og nuancere lidt på det og udvælge nogle af henvisningerne - lige som man kan skelne mellem interne og eksterne henvisninger.
Man kan også se på Wikipedia:Eksterne henvisninger#Henvisninger der normalt skal undgås. Her nævnes i punkt 1, at man skal undgå der ikke udgør en unik ressource, der kan underbygge artiklen i encyklopædisk forstand. Her kan man se på Føvling (Vejen Kommune), der er netop fungerer på det punkt (bl.a. med billedsamlingen). Mvh. Arne (Amjaabc) 14. feb 2011, 15:31 (CET)