Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 36

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikidata weekly summary #200[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #186

Hej Steenth. Tror du det er muligt at få din bot til at tage sig af Wikipedia:Henvisninger som måske er skrevet forkert/Andre navnerum? Den laver jo i forvejen samme opgave i artikelnavnerummet så jeg kunne forestille mig at det ikke er så meget ekstraarbejde...? --23. mar 2016, 21:55 (CET)

Jeg har haft den længde (commited i august 2013) - så jeg publisere den nu. Dog kigger jeg kun på hovednavnerum og ikke fx diskussionssider. Dog har jeg bytte lidt på logisk i rapporterne. A_Z kigger på kun artikellinks, mens Andre navnerum kun kigger på links til andre navnerum - skabeloner fylder en del... --Steen Th (diskussion) 23. mar 2016, 23:08 (CET)

Prøv at kigge Brugerdiskussion:PHansen#Hej Peter 3, et indlæg på PHansens diskussionsside om oprettelse af en "Skabelon:Ikke flere links. Jeg vil gerne høre din kommentar. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. mar 2016, 09:29 (CEST)

Bot-rettelse af omdirigering[rediger kildetekst]

Hej - din båt går amok. Hvorfor rettelser a la https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Skabelon:Medlemsstater_af_Rhinforbundet&diff=prev&oldid=8501501 - det ser ud til at skribenten har gjort sig umage med at forberede artiklernes fremtidige komme. Eller for at tage et simplere eksempel: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Skabelon:Cola&curid=219571&diff=8501495&oldid=8419282 - den dag omdirigeringen bliver lavet om til en artikel, vil linket på skabelonen vise hen til den forkerte artikel. --Madglad (diskussion) 2. apr 2016, 10:03 (CEST)

Iflg: dette link, så findes navigationsboksen {{Medlemsstater af Rhinforbundet}} i de artikler. De links skal rettes, så de bliver ens med navigationsboksen.
{{Cola}} - ok - men hvorfor skal så være en omdirigering til Harboe cola her?
Men jeg har et tjek af links, så ikke alle bliver rettet. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2016, 10:10 (CEST)
Lad os for simpelhedens skyld lige tage colaen først. Jeg forstår ikke hvad du mener med "{{vis|Cola}} - ok - men hvorfor skal så være en omdirigering til [[Harboe cola]] her?" Du mener Harboe_cola -> Harboes_Bryggeri? Fordi der kunne komme en artikel om Harboe Cola a la vores utallige artikler om Coca-Cola-produkter. Hvis artiklen en dag skulle blive skrevet, dur det ikke at alle links til den i stedet peger på bryggeriet.
Mht. Harboes cola kan jeg ikke rigtigt se hvorfor artiklen skulle have notabilitet, men jeg gætter på at fænomenet er mere generelt, eksempelvis har jeg i dag lavet denne rettelse: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=%C3%98sters%C3%B8gades_Gymnasium&type=revision&diff=8501543&oldid=2871855
Hvis omdirigeringen var blevet rettet af botten ville de utallige links vi i artiklerne har til Østersøgades Gymnasium stadig blive omdirigeret til Kildegård Privatskole, som ikke har meget med sagen at gøre.
PS. I øvrigt er det vist en fejl at der i Harboes_Bryggeri står Original Taste Cola, "Original Taste" er vist bare en anprisning svjh. --Madglad (diskussion) 2. apr 2016, 11:22 (CEST)
Jeg vil svare på et senere tidspunkt, da jeg har andre aktiviteter idag. Men kig på Bruger:Steenth/Links til omdirigeringer i skabeloner. Der er et par filter, som gør at ikke alle links i navigationsbokse bliver rettet automatisk. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2016, 11:47 (CEST)

Bot-problem[rediger kildetekst]

Hej Steen. Jeg faldt lige over en lille fejl fra din bot, som jeg rettede her. Måske var det en ide at indlægge en undtagelse, så den ikke gør det igen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. mar 2016, 08:47 (CET)

Så er det fixet og teste af. --Steen Th (diskussion) 9. apr 2016, 09:20 (CEST)


Kan du hjælpe?[rediger kildetekst]

Hej Steen, jeg har oprettet siden Danmark ved VM i svømning 2015 og i den forbindelse oprettede jeg også en række skabeloner, da det viste sig, at den ene skabelon krævede ca. tre andre for at virke. Der er tale om denne skabelon: Skabelon:Infoboks VM i svømning Danmark, hvor et problemer er, at der kom til at stå "Flag of Denmark" på engelsk, og det er ikke så ligetil at oversætte det til "Danmarks flag", da der er indviklede koder, som jeg ikke kan finde ud af at flytte rundt på. Norsk Wikipedia har fundet en løsning, men jeg kan ikke gennemskue hvordan og hvorledes. Ved du hvordan man bytter om på landet og flaget og sætter et s således at det bliver "Danmarks", "Norges" osv.? Kan du slette denne her Skabelon:Skabelon:Infoboks VM i svømming land/doc som jeg kom til at oprette ved en fejltagelse? Hvorfor flyttes /doc siden ikke automatisk, når jeg flytter en skabelon til dansk titel? Jeg vil meget gerne beholde en redirect fra de engelske titler, da nogle skabeloner måske (eller sandsynligvis) bruges de engelske titler, dog ikke til /doc siden. Mvh. EileenSanda (diskussion) 9. apr 2016, 10:38 (CEST)

Tak foreløbig for at du slettede den fejloprettede side. Hvis du vil gøre noget ved "Flag of Denmark", så skal det gøres i denne her skabelon: Skabelon:Infoboks VM i svømming land på linje 10. EileenSanda (diskussion) 9. apr 2016, 10:53 (CEST)
Sletningen er klaret - selvom lige fik ramt den forkerte...
Flag of Denmark - det ligner det gøres som Skabelon:Infoboks olympiske lege Danmark - jeg kigger videre på et senere tidspunkt. --Steen Th (diskussion) 9. apr 2016, 10:58 (CEST)
Ok, tak for det :) EileenSanda (diskussion) 9. apr 2016, 11:01 (CEST)

Fint at du delinkede. Da jeg i sin tid kiggede på artiklen, syntes jeg den var umulig. Jeg kan ikke forestille mig, vi nogensinde får en artikel om Жизнеотрицанью жизневероломство. Men eftersom jeg ikke gør det i musikartikler og snakkede lidt med Metalindustrien om artiklen, endte jeg med at lade linkene være, det skulle jeg nok ikke have gjort. Så tak. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. apr 2016, 17:54 (CEST)

Jeg har chat'med med han om det, så han er indforstået med det. Men nu ville jeg have den væk. For jeg bruger det tjek til at fange nye latinske tegn i links og titler og de links gav mig en del støj, som nu er fjernet.. --Steen Th (diskussion) 11. apr 2016, 18:33 (CEST)

Skabelon-kategori-fix[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Jeg vil bare lige høre dig, hvad årsagen er til at du har sat en Fodboldkategori på Skabelon:VM 2015 Slutspil (mænd)‎? mvh Tøndemageren (diskussion) 11. apr 2016, 12:43 (CEST)

Simpelthen fordi der er for mange skabeloner, som bør have en skabelon-kategori. Så rydder der en forkert kategori på, hvor de fleste skabeloner samme emne, men en falder ud.
Men kunne du være mere flik med at få en skabelon-kategori på skabeloner. Og helst en, som er oprettet. Listen på Wikipedia:Skabeloner uden kategori er meget lang... --Steen Th (diskussion) 11. apr 2016, 16:21 (CEST)
Jeg skal nok kigge på det :) mvh Tøndemageren (diskussion) 11. apr 2016, 18:48 (CEST)
Jeg kan se nogle af dem, som du har ordnet, kun har sat en kategori relevant for skabelons emne, men der kom ikke en kategori for en skabelon.
Det var at få skabelon-kategori på skabeloner, som jeg mest kiggede på går - de have allerede i forvejen en kategori på. --Steen Th (diskussion) 11. apr 2016, 21:05 (CEST)
Hej, jeg indsætte lige en kommentar som jeg skrev på Tøndemagerens diskussionsside her også, da jeg mener at den er relevant her også:
Spørgsmål om sletning af /doc sider
(Til Tøndemageren) Hej, jeg kan se, at du har slettet i hvert fald to /doc sider til fodboldskabeloner, og din kommentar er "Oprydning blandt overflødige sider", der er f.eks. dokumentationssiden til denne skabelon, som nu er slettet: Skabelon:UEFA Champions League gruppespil 2015-16 Gruppe H. Ved at slette dokumentationssiden, så har du også slettet kategorien, som var sat på dokumentationssiden. Hvis siden er overflødig, hvorfor er den så oprettet på engelsk Wikipedia? Jeg mener ikke, at den er overflødig, der er f.eks. links til andre skabeloner i de andre grupper A-G. Nå, men jeg er ikke så helt sikker på, at doc-siden ikke kan undværes, men kan ikke rigtigt se, hvorfor den skulle slettes, lidt nytte har den vel gjort? Jeg tænkte bare, at jeg ville spørge. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 12. apr 2016, 08:48 (CEST)
Til Steenth og Tøndemageren. Mange af skabelonerne som mangler kategori, mangler også kategori på engelsk wiki. Jeg har oprettet flere af disse, og jeg har tænkt, at når en skabelon ikke ligger i nogen kategori på engelsk Wikipedia, så må der være en årsag til det, og så har jeg valgt heller ikke at lægge skabelonen som jeg har oprettet her i nogen skabelon. Men nu har disse enten fået påsat en skabelon der siger "Kategori mangler" eller blevet lagt i en eller flere kategorier. Er det så bare forsømmelse fra engelsk Wikipedias vedkommende, at mange skabeloner ikke lægges i kategorier? Der er f.eks. Billboard skabelonerne, som ikke ligger i nogen kategori på engelsk wikipedia. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 12. apr 2016, 09:00 (CEST)
Jeg har set, at nogle af den også mangler kategori på enwiki. Men jeg synes stadig at vi skal have kategorier på alle skabeloner - muligvis behøver vi en simpel struktur, hvor vi ikke deler grundig op. Det vil være rart holde styr på, hvad vi har af skabeloner i kategori-systemet m.t.h. type og anvendelse. Hvis finder et eller andet side om deres praktisk på enwiki - så vil jeg gerne læse det.
Visse typer af skabeloner er nok overkill at bruger doc-sider, fx tabeller og navigationsbokse. Men i stedet for dok-sider, hvor vi ikke får skrevet vejledning mv. til, kan vi godt lægge kategori direkte i skabelonen, for at gøre det simpel. Evt kunne vi bruge en fælles vejledning i en skabelon, som kan bruge af alle skabeloner af den typen. --Steen Th (diskussion) 12. apr 2016, 21:48 (CEST)


Spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej. Jeg undrer mig lidt over, hvorfor du indsætter disse skabeloner: <noinclude>{{Skabelondokumentationsside vist direkte}}</noinclude><includeonly>{{Skabelondokumentationsside transkluderet}}</includeonly> på skabeloners dokumentationssider som f.eks. Skabelon:Thinsp/doc. Disse skabeloner findes ikke på den tilsvarende skabelons dokumentationsside på engelsk Wikipedia, hvor denne er kopieret fra. Hvorfor er de så nødvendige her? Jeg forstår ikke, hvad meningen med dem er, men du må vide det, eftersom du ser det som vigtigt at de indsættes, så jeg ville bare spørge for at blive lidt klogere. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 12. apr 2016, 08:42 (CEST)

Jeg har første omgang bare kopieret fra andre skabeloner. Men det kunne være vi skal ryddet i de skabeloner, som håndtere dokumentsider. Noget af dem ved rod noget gammel, som jeg ikke har tjek på. Men du kom med mængde nye skabeloner i sommers - som jeg hellere ikke har tjek på.
Ellers i dag har ryddet op i interwiki-links i doc-sider. Der er 1337 dok-sider til skabeloner. --Steen Th (diskussion) 12. apr 2016, 21:33 (CEST)

WikiProjekt Kristendom[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Tak for hjælpen. kan du også hjælpe med at få stub-, start-, B- m.fl. skabeloner til at virker? Der er noget galt, men jeg kan ikke blive klog på hvad. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. apr 2016, 20:22 (CEST)

Fejl i kode ?[rediger kildetekst]

Hej Steen,

Jeg faldet over artiklen Lysternes have, der var tilknyttet en ikke-oprettet Kategori:Malerier af Hieronymus Bosch. Jeg har så oprettet kategorien, og tilknyttede herefter Narrenes skib (maleri). Der kommer blåt link, men går man ind i kategorien er det kun Lysternes have, der optræder. Narrenes skib er trods det blå link ikke i kategorien. - Er der fejl i koden ? Jeg mistænker, at det er "display title" i Narrenes skib, der giver bøvl, men det er kun et gæt, og i øvrigt ikke noget jeg kan løse.

Kan du gennemskue det ? --Pugilist (diskussion) 20. apr 2016, 08:33 (CEST)

Det kunne jeg også se. Det sker tit at ikke hele bogholderiet bliver ajourført. Det kan rettes ved en null-edit af siderne - dvs gemme uden at gøre noget. Det hjalp her. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2016, 09:47 (CEST)
Takker :-) --Pugilist (diskussion) 20. apr 2016, 10:11 (CEST)

Har simpelthen ingen idé om hvordan man gør!!!![rediger kildetekst]

Jeg har planlagt at skrive en række artikler om jernbanestationer i Moskva, der er ni af dem, og er begyndt med Moskva-Smolenskaja banegård. Men jeg fatter ikke hvordan jeg bruger de der {{s-rail skabelonerne, i den engelske artikel står linje inde i {{Infobox station, det ville jeg også gerne have, men fatter ikke hvordan man gør. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. maj 2016, 00:20 (CEST)[svar]