Chester Bennington

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Chester Charles Bennington.

Chester Charles Bennington (født 20. marts 1976), også kendt som "Chazy Chaz", er forsanger for nu-metalbandet Linkin Park. Han sluttede sig til Linkin Park i 1999 for at erstatte vokalisten Mark Wakefield. Chester har også et sideprojekt kørende hvor han optræder som vokalist i et band ved navn Dead By Sunrise.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Chester blev født d. 20 marts 1976 og voksede op i Phoenix, Arizona. Chester havde en meget dårlig barndom da han blev seksuelt misbrugt af en nær familieven[1]. Ikke kun det var et pres, da nogen venner også begik selvmord, og en anden døde i en skateboardulykke. Bennington har selv udtalt sig, at hvis had var en velsignelse ville han virkelig være velsignet.

Chesters forældre blev skilt i 1987 hvilket efterlod ham med to halvsøstre og en halvbror. Han var den yngste af dem. I en alder af 11 år boede han ved sin far, som var politimand og detektiv. Hans bror intorducerede ham for bands som Loverboy, Foreigner og Rush, som har haft størst musikalsk indflydelse på ham.

Chesters første instrument var et klaver. Gennem Benningtons opvækst har han spillet i mange forskellige bands og derfor varieret meget med instrumenterne, men hovedsageligt var han vokalist. Dog blev Chester aldrig et fuldkommen medlem af nogen af disse bands, før han sluttede sig til Grey Daze i 1992. Der spillede han så i seks år, før han forlod bandet og sluttede sig til Linkin Park.

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons har medier relateret til:

Noter[redigér | redigér wikikode]