Diskussion:Kristoffer Hegnsvad

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kristoffer Hegnsvad

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kristoffer Hegnsvad er en dansk forfatter, filmkritiker og instruktør. Bruger:Chubbychong har oprettet som eneste bidrag. Artiklen består af 2 linjer, er uden kilder og mangler wikificering. Han har instrueret to dokumentarfilm (Laamb og Looking for Exits: Conversations with a Wingsuit Artist der begge er oprettet af palnabot, fordi de findes i filmdatabasen) og skrevet en bog om Werner Herzog. På Politiken er en oversigt over hans artikler, der er opslag på dfi med hans to dokumentarfilm, kort opslag på danskefilmkritikere.dk, lidt på IMDb, hans bog om Herzog er anmeldt i Information, og bogen kan købes på Saxo. Toxophilus (diskussion) 4. aug 2020, 07:33 (CEST)

  • Slet Grænsen for forfattere og filmfolk er ret lav, men jeg synes alligevel det her er under grænsen. Der er lidt hist og her, men ikke noget, der har opnået den helt store omtale (som jeg kan se). Største plus er at hans bog er blevet anmeldt i et seriøst medie, men én bog er ikke meget. Toxophilus (diskussion) 4. aug 2020, 07:33 (CEST)
  • Slet Meget kort - der går ikke noget tabt ved at slette den. --Honymand (diskussion) 4. aug 2020, 20:22 (CEST)
  • Slet - Jeg mener ikke at han endnu opfylder kriterierne for en artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 7. aug 2020, 09:40 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 15. aug 2020, 09:46 (CEST)