Diskussion:Nic Fanciulli

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Nic Fanciulli

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En Dr Dose artikel. Skrevet voldsomtuencyklopædisk og har stået med wikify-skabelon siden 2009. Der er lidt omtale på gaffa og Discogs lister to albums.

  • Slet - Der er ikke nok til en artikel. Den nuværende er under alle omstændigheder ikke værd at beholde. Toxophilus (diskussion) 28. okt 2018, 17:14 (CET)
  • Slet - For lidt notabilitet (og for dårlig kvalitet). -AnetteM (diskussion) 29. okt 2018, 01:35 (CET)
  • Behold - @Toxophilus: Du skriver at Discogs lister to albums. Men nævner ikke de 104 appearances og 343 credits. Han har været meget aktiv inden for remix og givet mange koncerter, se bandsintown.com. Der er en biografi om ham på residentadvisor.net. Så han er en DJ med en lang og aktiv karriere.--Kjeldjoh (diskussion) 31. okt 2018, 15:01 (CET)
  • Behold - Det ser ud som om, at der er noget kød på denne. Det vil dog ikke skade, hvis artiklen bliver strammet op. --Pugilist (diskussion) 8. nov 2018, 10:07 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 16. dec 2018, 12:44 (CET)