Diskussion:Scott Cawthon

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Scott Cawthon

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Scott Cawthon har stået med {{notabilitet}} siden 2015, så lad os tage diskussionen. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. jun 2016, 17:47 (CEST)

  • Slet Nå, øh, hvorfor skal Wikipedia have en artikel om ham? --Madglad (diskussion) 7. jun 2016, 19:48 (CEST)
  • Behold - Hælder mest mod behold lige nu. Han har angiveligt lavet lidt notabelt værk. Jeg er dog ikke så bekendt med det han har lavet. Men han er dog fundet notabel nok til en.wiki., og selvom det ikke per definition gør ham notabel på da.wiki, hælder jeg dog mest til den konklusion. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. jun 2016, 20:07 (CEST)
  • Stærk Behold - ekstremt notabel indie-spiludvikler indenfor den nye bølge af horror-computerspil i kraft af hans Five Nights at Freddy's-serie. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 7. jun 2016, 20:15 (CEST)
  • Behold - er enig med Metalindustrien Zoizit (diskussion) 16. jun 2016, 21:31 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette, så artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 29. jun 2016, 10:43 (CEST)