Diskussion:Vikingeskib

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Vikingeskib er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Vikingeskib: rediger · historik · overvåg · opdater

Senest gennemgået den 16. december 2019 (4 år og 132 dage siden) af Biscuit-in-Chief.

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Riemen svare det ikke til det danske ord: rum?

Næppe - det hænger måske mere sammen med tysk: Rem, men lad os få fagfolk til at fortolke og beskrive det. -- Jørgen 15. feb 2005 kl. 08:57 (CET)
OK - årer. Så er den klaret. Tak Palnatoke. Jeg havde ikke lige en ordbog ved hånden. --Jørgen 15. feb 2005 kl. 08:58 (CET)

En skændsel[rediger kildetekst]

Det er skammeligt, at en så dårligt oversat artikel fra engelsk skal hædres. Og at englænderne nu har vundet over almindelige danske ord! Vi bød over England. En skandale.188.179.123.130 29. okt 2017, 15:10 (CET)

Sikke dog et konstruktivt og positivt indspark. Hvis du mener, at sproget halter nogle steder, så skal du være mere end velkommen til at rette i artiklen. Wikipedia er for alle. Mvh. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2017, 16:56 (CET)


Det skulle gerne fremgå, at jeg har rettet mange oversætter- og slåfejl. Jeg mener ikke sproget halter nogle steder, men alle steder. Der er tale om dåsedansk, så det batter. Jeg har ingen indvendinger mod, at alle deltager. Men jeg mener ikke at en artikel som denne bør fremhæves, før elementære fejl er rettet. 188.179.123.130 30. okt 2017, 05:34 (CET)

Så har jeg været gennem artiklen med en sproglig tættekam. Artiklen kan givetvis forbedres, men jeg mener helt klart, at den er bedre, end den var for et par dage siden. Mht. at hædring af artiklen, så er Lovende en ret lav vurdering, som netop kalder på forbedringer af både indholdsmæssig og sproglig art. IP-brugeren og jeg har hermed bidraget til, at den er kommet et lille skridt videre mod god artikel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. okt 2017, 11:19 (CET)