Wikipedia:Sletningsforslag/Lise Dres

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

I sin nuværende form er artiklen en ynk, for at sige det lige ud. Og oven i hatten er hun slet ikke notabel. Jeg har hverken hørt eller set noget om hende. Diverse søgninger giver heller ikke "særligt" meget. Med "særligt" som i "ikke en pind". Derfor opretter jeg sletningsforslaget, og jeg hælder imod slet.

  • Slet - Se herover for begrundelse. --Greasysweet 3. jan 2012, 17:01 (CET) -
  • Slet - Et lille slet. - Lise Dres har ifølge sin profil på MySpace udgivet et enkelt album på sit eget pladeselskab, hvilket normalt ikke er nok. Hun har dog tilsyneladende spillet support for en række artister på en række større spillesteder. Disse optrædender ligger dog lidt tilbage i tiden, og ellers ser det mest ud som gratis optrædender til støttearrangementer m.v. Pugilist 4. jan 2012, 09:39 (CET)
  • Slet - Helt enig med Pugilist, et lille slet. Anmeldelserne af hendes debutalbum ligger på den positive side af midten, men de er så vidt jeg kan se et år gamle og der har altså ikke rigtigt været noget om hende siden. mvh Tøndemageren 4. jan 2012, 13:20 (CET)
  • Neutral (hældende mod Slet) - Det er ikke meget, der er at finde om hende ud over på hendes egen hjemmeside. Det er et af Bruger:DrDoses masseproducerede artikler, som desværre lider lidt af en manglende skelnen mellem, hvem der allerede er etableret, og hvem der højst er (var) lovende talenter. Desuden "glimrer" artiklerne ved deres meget beskedne indhold. Jeg vil ikke modsætte mig en sletning på nuværende grundlag; så kan vi jo retablere artiklen, hvis hun senere skulle blive mere kendt. --Arne (Amjaabc) 4. jan 2012, 14:19 (CET)
  • Slet- ikke notabel. --Wholle 5. jan 2012, 08:26 (CET)
  • Slet - ikke noget i teksten, der berettiger notabilitet. --Rmir2 5. jan 2012, 16:47 (CET)
  • Slet --Villy Fink Isaksen 5. jan 2012, 18:21 (CET)
  • Slet --Pelle Hansen 8. jan 2012, 14:44 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 14. jan 2012, 17:24 (CET)