Wikipedia:Sletningsforslag/Rikke Damgaard Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rikke Damgaard Nielsen har været aktiv i organiseringen af klimastrejker og optrådt i tv og andre medier nogle gange i den forbindelse, men er det tilstrækkeligt til en artikel? Artiklen er oprettet af Bruger:Klimatosse, der ikke har lavet andre redigeringer. --Økonom (diskussion) 19. okt 2019, 08:09 (CEST)

  • Slet - Artiklens hovedpåstande er udokumenterede. Det eneste, jeg kan finde, er, at hun har været medarrangør i Roskilde. --Inc (diskussion) 19. okt 2019, 09:38 (CEST)
  •  Kommentar det virker tyndt, men jeg kunne godt tænke mig at høre om hun kan betragtes som en dansk Greta, f.eks. fra andre aktivister. Hvis hun er en fremtrædende aktivist kan hun måske nævnes under Klimastrejke, f.eks. i en kildeangivelse. --Kim Bach (diskussion) 19. okt 2019, 09:46 (CEST)
  • Slet - Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 19. okt 2019, 10:10 (CEST)
  • Slet - Selve klimastrejken er notabel, men selvom hun sikkert har lagt et stort arbejde i det, så mener jeg ikke, at hendes medvirken gør hende notabel. Toxophilus (diskussion) 20. okt 2019, 01:41 (CEST)
  • Vent - @Klimatosse: Du har skrevet: "Hun er også set som en af lederne i den danske del af Fridays For Future bevægelsen." Har du kilder til dette?--Kjeldjoh (diskussion) 21. okt 2019, 07:43 (CEST)
Konklusion:
Enighed om slenting. Der er ikke trods opfordring ikke kommet kilder ingen for en uge. --Pugilist (diskussion) 29. okt 2019, 13:07 (CET)