Skandaløs

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra $kandalø$)
Spring til navigation Spring til søgning
Searchtool.svg Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.

Skandaløs var danmarks første regulære uafhængige Hiphop-pladeselskab baseret på Vesterbro i København. Selskabet havde i sin tid kontrakt med folk som Cas, Under Mistanke (Moug, 5-Dob, Cas), Uso, Michael Jøden og Johnson. På de fleste udgivelser samarbejdede Skandaløs med Voice Of Wonder (Senere VME Group) ift. distribution. Selskabet blev i 2001 nomineret til en Danish Music Award for udgivelsen af rapperen Cas debutudgivelse "Reflexion".

Producere tilknyttet til selskabet talte Vagn Luv, SNE, Jesta (Outlandish mfl.), Kostas (Takt & Tone), Sukkerulven (Dj JSL) og DJ's som Dj Nicks & Dj Mathightass (Mathias Mesteno). Selskabet havde også en kreativ enhed tilknyttet som bestod af Clint og Dj JSL, som begge er professionelle i reklamebranchen fra bl.a. Publicis og Saatchi & Saatchi. Pladeselskabet samarbejdede yderligere med folk som Saqib Hassan, og var f.eks de første til at udgive musik hvorpå Burhan G medvirkede. Vagn Luv's søster Pernille Rosendahl medvirker også på en række numre under alias Miss Westend.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
DanskStub
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.