Skandaløs

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Searchtool.svg Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.

Skandaløs var danmarks første regulære uafhængige Hiphop-pladeselskab baseret på Vesterbro i København. Selskabet havde i sin tid kontrakt med folk som Cas, Under Mistanke (Moug, 5-Dob, Cas), Uso, Michael Jøden og Johnson. På de fleste udgivelser samarbejdede Skandaløs med Voice Of Wonder (Senere VME Group) ift. distribution. Selskabet blev i 2001 nomineret til en Danish Music Award for udgivelsen af rapperen Cas debutudgivelse "Reflexion".

Producere tilknyttet til selskabet talte Vagn Luv, SNE, Jesta (Outlandish mfl.), Kostas (Takt & Tone), Sukkerulven (Dj JSL) og DJ's som Dj Nicks & Dj Mathightass (Mathias Mesteno). Selskabet havde også en kreativ enhed tilknyttet som bestod af Clint og Dj JSL, som begge er professionelle i reklamebranchen fra bl.a. Publicis og Saatchi & Saatchi. Pladeselskabet samarbejdede yderligere med folk som Saqib Hassan, og var f.eks de første til at udgive musik hvorpå Burhan G medvirkede. Vagn Luv's søster Pernille Rosendahl medvirker også på en række numre under alias Miss Westend.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.