Spring til indhold

Aivis Ronis

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aivis Ronis

Aivis Ronis (20. maj 1968 i Kuldīga i Lettiske SSR) er en lettisk diplomat og den nuværende lettiske transportminister, og har tidligere været Letlands ambassadør i USA og NATO. Ronis er ikke medlem af noget politisk parti, men har alligevel været minister i to regeringer. Fra den 29. april 2010 til den 3. november samme år var Ronis lettisk udenrigsminister i Valdis Dombrovskis' første regering. Fra den 25. oktober 2011 til den 1. marts 2013 var han Letlands transportminister i Valdis Dombrovskis' tredje regering.[1]

Siden den 20. oktober 2003 er Aivis Ronis Officer af Trestjerneordenen.[2]

Kildehenvisninger

[redigér | rediger kildetekst]
  1. ^ BNS (25. oktober 2011). "Saeima izsaka uzticību Dombrovska trešajai valdībai" (lettisk). Delfi. Hentet 6. november 2011.
  2. ^ "Ar Triju Zvaigžņu ordeni apbalvoto personu reģistrs" (lettisk). Letlands Præsidentkancelli. Arkiveret fra originalen (doc) 13. juli 2011. Hentet 6. november 2011.

Eksterne henvisninger

[redigér | rediger kildetekst]


LettiskSpire
Denne artikel om en lettisk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker
LetlandSpire
Denne biografiske artikel om en lette, eller en person født i Letland, er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi