Anders Gravers Pedersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Anders Gravers Pedersen til demonstration i Kolding den 13. april 2015
Formanden for Stop Islamiseringen af Danmark, Anders Gravers Pedersen, ved demonstrationen i Århus den 23. august 2008. I baggrunden ses talsmanden for SIOE England, Stephen Gash.

Anders Gravers Pedersen (født 13. maj 1960) er en dansk formand og medstifter af Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD), sammen med P.H. Bering[1] og Stop Islamiseringen af Europa (SIOE). Han har bopæl i den nordjyske by Storvorde, hvor han bor sammen med sin kæreste og et barn.[2]

Anders Gravers er uddannet butiksslagter, men lever af selvforsyning, såsom fremstilling af oste, pålæg, pølser, smør, brød, øl og vin, samt grøntsagsproduktion. Gravers' kæreste tjener pengene til andet forbrug.[3]

Politisk historie[redigér | redigér wikikode]

SIAD stod bag borgerlisten Stop Islamiseringen af Danmark, som deltog i kommunalvalget i Aalborg i 2005. Listen fik 1172 stemmer (1,2 %).

Ved folketingsvalget 2007 opstillede foreningens formand, Anders Gravers Pedersen, uden for partierne i Nordjyllands Storkreds. Han fik i alt 73 stemmer. Hans tre mærkesager var:

  1. "Vi vil stoppe den snigende islamisering af det danske samfund. På alle punkter hvor der tages specielt hensyn til islam. Bl.a. halaldyremishandlet kød i institutioner, opdeling af svømmehaller, særskilte kapeller."
  2. "Gå kommunens økonomi efter for unødig spild på islams tilhængere. Klarlægge tal for tal hvad vi bruger i Aalborg Kommune på integration og mislykket integration."
  3. "At være den alm. danskers talerør i sager hvor han/hun ikke føler at de kan komme igennem med deres sager overfor de satte og strømlinede partier der ligner hinanden mere og mere."

Anders Gravers blev ikke inviteret med til vælgermøder i forbindelse med valget i 2007.[4]

Læs også[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi