Anette Kokholm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Anette Kokholm
Født 4. september 1964Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Journalist, forretningsperson, chefredaktørRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Anette Kokholm (født 4. september 1964 i Søborg) er en dansk journalist, chefredaktør for Familie Journal og ugebladsdirektør for Aller Media.[1]

Kokholm er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990 og blev efterfølgende ansat ved DR P3, hvor hun var vært på programmerne Erotica, Varm Weekend og interviewprogrammet Kronsj!. Fra 1996 til 2000 var hun vært og reporter på Go' morgen P3. I 2001 var hun vært på HerreværelsetP1, og i 2002 vendte hun tilbage til Kronsj!. Efter i 2002 at have været omkring dagbladet Dagen som redaktionschef og sekretariatsleder, skiftede hun i 2003 til tv og blev programudvikler på Skandinavisk Film Kompagni og studievært på Go' morgen Danmark. Derefter vendte hun i 2005 tilbage til avisverdenen som chef for familie- og livsstilsstoffet hos B.T. med ansvar for tre tillæg. Samtidig var hun lederskribent. I august 2006 blev hun ansat som kanalchef på Kanal 4, der ejes af SBS. Hun indtrådte samtidig i direktionen for SBS TV og har også været vært på programmerne Markante Kvinder og Kvinder lige på. Siden 12. januar 2009 har hun været chefrdaktør for Familie Journal, der udgives af Aller Press A/S.

Fra 2001 til 2004 drev hun desuden egen konsulentvirksomhed, der beskæftigede sig med coaching og kurser. Hun var fra 1995-2002 intern underviser på DR's efteruddannelse. I 2005 tog hun Orkla Medias chefuddannelse, Master of Media Management.

Privat er Anette Kokholm gift og mor til fem.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Topledelsen Aller Media A/S. Hentet 22. april 2015.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Anette Kokholm kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.