Arnold Berleant

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Arnold Berleant

Personlig information
Født 4. marts 1932 (91 år) Rediger på Wikidata
Buffalo, New York, USA Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Eastman School of Music Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Musikolog, filosof Rediger på Wikidata
Fagområde Æstetik Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Arnold Berleant (født 4. marts 1932 i Buffalo, New York) er en amerikansk akademiker og forfatter, som er aktiv inden for både filosofi og musik.

Arnold Berleant modtog sin højere musiske uddannelse ved Eastman School of Music og sin doktorgrad i filosofi ved State University of New York at Buffalo. Han er professor emeritus i filosofi ved Long Island University, tidligere generalsekretær og forhenværende formand for International Association of Empirical Aesthetics og tidligere kasserer for American Society for Aesthetics. Hans bøger og artikler i filosofi fokuserer på æstetik, miljøæstetik og etik. Arnold Berleant er grundlægger og redaktør for Contemporary Aesthetics, et internationalt online magasin om samtidig æstetisk teori, forskning og anvendelse.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi