Artemis Fowl: Evighedskoden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Artemis Fowl. (Se også artikler, som begynder med Artemis Fowl)

Artemis Fowl: Evighedskoden er en roman fra 2003 af Eoin Colfer. Det er den tredje bog i Artemis Fowl (serien).

Næste bog i serien er Artemis Fowl: Opals Hævn

Udgivelse[redigér | redigér wikikode]

Artemis Fowl: Evighedskoden blev udgivet af forlaget Aschehoug i 2003

Original titel: Artemis Fowl: the eternity code

Udgivet af Viking press i 2003

oversat til dansk af Tom Havemann

Handling[redigér | redigér wikikode]

Ud fra noget stjålent fe-teknologi har Artemis Fowl fremstillet verdens nok bedste computer, der er i stand til at bryde alle koder og opfange overvågningssignaler. Artemis har arrangeret et møde med forretningsmanden John Spiro. Mødet foregår på en fiskerestaurant og Artemis præsenterer terningen for Spiro og giver ham en lille demonstration. Desværre er fe-teknologien indstillet forkert, så terningen opfanger nogle signaler fra NIS-satellitter, da Spiro vil høre om den kan finde nogle satellitter, som overvåger ham. Artemis afbryder hurtigt terningen, og Spiro er blevet meget interesseret i den. Men da Artemis fortæller at den ikke er til salg, bliver Spiro sur og tager terningen med hjem til USA, og beder hans bodyguard Arno Blunt om at udrydde dem.

Se også[redigér | redigér wikikode]

Eksterne Henvisninger[redigér | redigér wikikode]Sprog og litteratur Stub
Denne artikel om sprog eller litteratur er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.