Artemis Fowl: Evighedskoden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
For alternative betydninger, se Artemis Fowl. (Se også artikler, som begynder med Artemis Fowl)
Artemis Fowl: Evighedskoden
Originaltitel Artemis Fowl: The Eternity Code
Forfatter Eoin Colfer
Land Irland
Serie Artemis Fowl
Genre(r) Fantasy
Forlag Viking Press
Udgivelsesdato 27. april 2003
Format Paperback og hardback
Sider 352
ISBN ISBN 0-670-91352-9
OCLC 249117789
Forgænger Artemis Fowl: Det Arktiske Intermezzo (2002)
Fortsættes i Artemis Fowl: Opals Hævn (2005)

Artemis Fowl: Evighedskoden (originaltitel: Artemis Fowl: The Eternity Code) er en roman fra 2003 af Eoin Colfer. Det er den tredje bog i Artemis Fowl-serien. Næste bog i serien er Artemis Fowl: Opals Hævn.

Udgivelse[redigér | rediger kildetekst]

Bogen blev udgivet af Viking Press i 2003. Den danske udgave udkom samme år på Aschehoug Dansk Forlag, oversat af Tom Havemann.

Handling[redigér | rediger kildetekst]

Ud fra noget stjålent fe-teknologi har Artemis Fowl fremstillet verdens nok bedste computer, der er i stand til at bryde alle koder og opfange overvågningssignaler. Artemis har arrangeret et møde med forretningsmanden John Spiro. Mødet foregår på en fiskerestaurant og Artemis præsenterer terningen for Spiro og giver ham en lille demonstration. Desværre er fe-teknologien indstillet forkert, så terningen opfanger nogle signaler fra NIS-satellitter, da Spiro vil høre om den kan finde nogle satellitter, som overvåger ham. Artemis afbryder hurtigt terningen, og Spiro er blevet meget interesseret i den. Men da Artemis fortæller at den ikke er til salg, bliver Spiro sur og tager terningen med hjem til USA, og beder hans bodyguard Arno Blunt om at udrydde dem.

Se også[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

BogSpire
Denne artikel om bøger og tidsskrifter er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.