Ash Ketchum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ash Ketchum er hovedpersonen i Tv-serien Pokémon. Han er pokémontræner og kommer fra Pallet Town som ligger i regionen Kanto. Ash' mor hedder Delia Ketchum og bor alene, bortset fra en Mr. Mime som hjælper hende med praktiske ting. Ash' store drøm er at blive den største pokémon-træner der findes, og fange alle pokémon.

Den første Pokémon Ash får er #25 Pikachu. Den får han af professor Oak, Gary Oaks (Ash' rival) bedstefar, som er en af de førende indenfor forskning af pokémoner.

Ash bliver til den dag i dag ved med at forfølge sin drøm om at blive "Pokémon-mester", og i den første sæson trives han med nogle venner, som hedder Misty og Brock, som i dag er nogle af de mest ikoniske Pokémon-figurer. Per 2018 i realitetensverdenen bor Ash i Alola-regionen, som er inspireret af Hawaii. Som altid tager Ash sin trofaste partner med, Pikachu, hvorved de oplever øen og opdager nye Pokémon.

Ash vandt pokemon-ligaen i alola-regionen og blev pokemon-mesteren af alola-regionen eftersom alola-ligaen var den allerførste liga, der er blevet afholdt i alola-regionen.


Anime- eller mangafigurSpire
Denne artikel om en anime- og/eller mangafigur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.