Ash Ketchum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ash Ketchum er hovedpersonen i Tv-serien Pokémon. Han er pokémontræner og kommer fra Pallet Town som ligger i regionen Kanto. Ash' mor hedder Delia Ketchum og bor alene, bortset fra en Mr. Mime som hjælper hende med praktiske ting. Ash' store drøm er at blive den største pokémon træner der findes, og fange alle pokémon.

Den første Pokémon Ash får er #25 Pikachu. Den får han af professor Oak, Gary Oaks (Ash' rival) bedstefar, som er en af de førende indenfor forskning af pokémoner.

Ash bliver til den dag i dag ved med at forfølge sin drøm om at blive "Pokémon-mester", og i den første sæson trives han med nogle venner, som hedder Misty og Brock, som i dag er nogle af de mest ikoniske Pokémon-figurer. Per 2018 i realitetensverdenen bor Ash i Alola-regionen, som er inspireret af Hawaii. Som altid tager Ash sin trofaste partner med, Pikachu, hvorved de oplever øen og opdager nye Pokémon.


Anime- eller mangafigurStub
Denne artikel om en anime- og/eller mangafigur er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.