Askov Efterskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Merge-arrow.svgSammenskrivningsforslag
Artiklen Askov Efterskole er foreslået føjet ind i Askov Højskole. (Siden april 2022)  Diskutér forslaget
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive, i Wikipedia:Selvbiografier § Typer af selvbiografier.
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  

Askov efterskole er en dansk efterskole, der ligger i landsbyen Askov ca. 3 km vest for stationsbyen Vejen i det sydlige Jylland mellem Kolding og Esbjerg. Den blev oprettet i 2001, som en del af den samlede institution Askov Højskole og Efterskole.

Askov Efterskole er en boglig efterskole med 120 elever i 9. og 10. klasse og har linjefag i musik, teater, musical, game design, animation, kunst og design samt en forfatterlinje.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.