Blod, Sved og Springskaller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Blod, Sved og Springskaller
Information
Sprog Dansk
Produktion
Produktionsår 2007
Produktionsland Danmark

Blod, Sved og Springskaller er en dansk Tv-serie fra 2007.

Handling[redigér | rediger kildetekst]

Serien tager udgangspunkt i Dansk Pro Wrestling, men følger primært formanden Daniel Grønaa, DW-mesteren Kim Tinning også kendt som Chaos, næstformanden Mr. Pay Per View, og den håbefulde wrestling lærling Sidney Lee, der drømmer om at wrestle i Japan en dag. Serien havde et gennemsnits seertal på 50.000.

Episoder[redigér | rediger kildetekst]

  • Episode 1: I episode 1 introduceres vi for de 4 hovedpersoner, og Sidney Lee får sin første træning hos Dansk Wrestling, Mr. Pay Per View vil forsøge at overtage DW fra Daniel og wrestlerne laver show i Langå.
  • Episode 2: Daniel, Mr. Pay Per View og Chaos er i DR-Byen for at sælge et forslag om et live show på DR2, Sidney øver sin moves på sin kammerat og wrestlerne laver show ved Fredericia Hardcore Festival.
  • Episode 3: Der er storvask i Dansk Wrestling. Mr. PPV stiller op til valget om ny formand i foreningen, og vinder afstemningen, til stor ærgelse for Daniel. Samtidig er Daniel, Chaos og den amerikanske wrestler Cannonball Grizzly i London for at stifte Premier Wrestling League.
  • Episode 4: Sidney Lee skal til try-out. Det går rigtig skidt, og DW dumper ham som wrestler. Samtidig går PWL's første show af stablen i Esbjerg.
  • Episode 5: Der afholdes endnu engang show i Langå, Chaos forsvarer titlen i en historisk kamp mod Raptor og Tank vinder en 1st contender kamp og skal dermed møde Chaos om titlen til TV-showet. Vi følger de to wrestleres træning og ser lidt til Chaos' familie.
  • Episode 6: Næsten live fra Fredericia Idrætscenter kunne Dansk Wrestling byde velkommen til årets største wrestlingevent med stjener som Kool Krede, highflyeren Raptor og den 180 kg tunge Cannonball Grizzly. I finalekampen satte Chaos sit elskede mesterskabsbælte på spil mod udfordreren Tank og tabte. Derved har Danmark fået en ny danmarksmester i Wrestling – nemlig Tank.