Bruger:NuclearBoyScout/Arkiv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, NuclearBoyScout!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Nico 4. sep 2007, 13:22 (CEST)

Igen og igen og...[redigér | rediger kildetekst]

Kære Fredelige - hvorfor skal jeg have den?--Håkon Pedersen 4. mar 2008, 21:07 (CET)

Fordi det er imod vores politik her på wikipedia at man sletter sin diskussionsside. Du kan arkivere den ved at flytte den over i et artik f.eks Bruger:Håkon Pedersen/Arkiv --Fredelige 4. mar 2008, 21:11 (CET)

Der er da ikke andre brugere som har den kæmpe kolos af en skabelon til at flyde midt på deres diskussion side! --Håkon Pedersen 4. mar 2008, 21:13 (CET)

HAY DON'T RESTORE MY TALK PAGE D00D --Håkon Pedersen 4. mar 2008, 21:23 (CET)

Jo se blandt andet mit arkiv Brugerdiskussion:Fredelige/Arkiv, jeg har dog en ældre version af velkomsthilsen end dig, men jeg ikke slettet den, bare arkivet den. Det har de fleste "gamle" brugere af wikipedia gjordt. --Fredelige 4. mar 2008, 21:30 (CET)

Kan se at du tidligere er blevet påtalt for at rode rundt i andres diskussionssider. Vær rar at gå ud og skriv nogle nyttige artikler, og lad så lige de rigtige admins om at passe deres arbejde. Jeg har talt. --Håkon Pedersen 4. mar 2008, 21:41 (CET)

Jeg er i min fulde ret til at skrive på din brugerside. Administratorne har nok at lave i forvejen. Du referer til at jeg er blevet påtalt for at rode i andre folks diskussioner. Jeg tror du tænker på sagen om Bruger:Fvasconcellos. Fvasconcellos havde ligesom dig slettet sin velkomst og jeg skrev Fvasconcellos hvorfor jeg havde indsat velkomsten igen. Problemet var bare at Fvasconcellos ikke forstod dansk, derfor den meddelse som du også har skrevet ovenover. Det har ikke været min mening at irreterer dig på nogle måde. Den eneste grund til at har indsat velkomsten igen er fordi det er almindelig politik på wikipedia. --Fredelige 4. mar 2008, 21:50 (CET)

Du skal i skole imorgen. Godnat! --Håkon Pedersen 4. mar 2008, 21:56 (CET)

Konstruktivt at blokere folk fra en diskussion. Der bliver slået hårdt ned på dem som ikke er af samme mening som en selv. Men det er da nok også det nemmeste (hvis man løber tør for saglige argumenter). Træls! --Håkon Pedersen 4. mar 2008, 22:47 (CET)

For øvrigt er "på grund af at være træls overfor brugere der tiltaler dig venligt." altså ikke noget argument, Wegge! Wikipedia er ikke dit, og jeg vil ikke finde mig i at skulle knægtes af sådan en gang mangelfuld småbørns retorik. --Håkon Pedersen 4. mar 2008, 23:44 (CET)

blokeret[redigér | rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af at være træls overfor brugere der tiltaler dig venligt.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 4. mar 2008, 22:03 (CET)

Indian summer[redigér | rediger kildetekst]

Hurtig? Jeg går ud fra, at du sigter til min omdirigering fra oktober 2006, men kan man egentlig kalde det hurtig, når man er tidligt ude?
Nå, godt ord igen: Jeg har heller ikke noget bedre ord for fænomenet, så det kalder vist på en selvstændig artikel...
Mvh.--Sten Porse 5. mar 2008, 15:25 (CET)

Hov ja, det er da rigtig nok. jeg ser desværre ikke så godt uden mine briller. Beklager mange gange! --Håkon Pedersen 5. mar 2008, 16:07 (CET)

Portal:Musik[redigér | rediger kildetekst]

Hej Håkon

Jeg har oprettet musik portalen som du har efterspurgt. Håber at du vil hjælpe mig med at udvide den så den kommer op på et niveau så den kan komme på portalforsiden. Med venlig hilsen --Fredelige 28. mar 2008, 09:56 (CET)