Bruger:Munke master69/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jens Anders Petersen
Politisk tilhørsforhold Homosapiens, liberalist, sexicst og fatphob

Bagrund[redigér | rediger kildetekst]

Jens Anders Petersen blev født den 18 Januar 1768 han er født og opvokset i Turkmenistan. Han døde den 19. Januar 1769. Jens er en kendt Fysiker, har et sejt navn og er videnskabsmand. Jens opfandt atomreaktoren og atombomben.

AtomGranaten[redigér | rediger kildetekst]

Atombomben blev udviklet under Manhattan-projektet. Denne altødelæggende bombe har været i brugt af mange forskellige lande som fx USA under 2. verdenskrig. RIP Nagasaki og Hiroshima. Jens' ide med atombomben var bare at man kun skulle bruge den for sjov og ikke til at ødelægge lande.

Verdens største atombombe (håndgranaten) var så voldsom at selv Rusland sagde at det var for meget. Håndgranaten kunne kastes 30 meter fra sig så at kasteren kunne nå at komme væk før det er for sent. Håndgranaten kunne rydde Afrika til jorden og krateret ville være så stort at de kan ses fra rummet. Håndgranaten fylder ikke mere end en hånd og vejer 4 kilo.

Håndgranaten er meget skræbelig og kan nemt springe i luften så man skal passe på ellers kan man godt sige farvel til sit og de nærliggende lande.

Atomreaktoren[redigér | rediger kildetekst]

Atomreaktoren er også en banebrydende opfindelse da den giver store mængder energi til mange husholdninger. Ukraine var ikke så heldige med Jens' atomreaktor da den 26. April 1986 sprængte i luften og til den dag i dag er der stadig radioaktiv støv i luften og man skal ikke besøge stedet lige nu.

Men idag er atomreaktorer med mere sikre fordi de er blevet udviklet af mange lande som fx Afghanistan.

En atomreaktor kan give strøm til 5 millioner huse.

Atomreaktoren er den bedste og mest klimavenlige måde at lave strøm på (undtagen hvis den sprænger i luften) Den tager bare nogle år om at lave men når den er færdig bliver dine borgere glade for billig strøm.

USA er meget glade for deres 99 reaktorer. Frankrig og Kina er også meget tilfredse med deres.

Atomreaktorer
Land Antal

PanzerKampfWagen IV[redigér | rediger kildetekst]

Jens var med til at opfinde PanzerKampfWagen IV sammen med Henrik poulsen.

Jens kom på ideen under 5. verdenskrig som var Sverige mod hele verdenen.

Jens fik ideen fordi han ville lave en kampvogn som kunne tilintetgøre Sverige og deres grimme borgere.

PanzerKampfWagen have en 460mm kanon på størrelse med et krigsskibs kanon. Denne kanon kunne skyde normale skud men også AtomGranater.

PanzerKampfWagen har en topfart på 100Km/t og 0-100 på 2 sekunder som gør den til verdens hurtigste kampvogn.

Den har 300mm beskyttelse som gør den immun overfor alt som bliver brugt imod den om det er gas eller Ikea møbler.

PanzerKampfWagen blev ikke kun brugt til at begå krigsforbrydelser mod Svenske borgere som intet har gjort så kan den også bruges som artilleri som kunne skyde over 10 meter.

Selvfølgelig taber Sverige krigen og Danmark får Skåne tilbage mens resten af Sverige bliver brugt til at teste atomvåben.