Brugerdiskussion:Sara Hansen L

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sara Hansen L!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 10. jun 2011, 11:49 (CEST)

Ellen Trane Nørby[rediger kildetekst]

Hej Sara Hansn L. Jeg kan se, at du har redigeret i artiklen om Ellen Trane Nørby, og at du i den forbindelse har slettet et afsnit på artiklens diskussionsside. Bemærk venligst, at du ikke bør slette indlæg på diskussionssider; heller ikke hvis ikke du er enig i det, der står. Er du uenig i det, der står, så brug diskussionssiden til en diskussion om emnet. Sletningen er tilbageført. Pugilist 15. nov 2011, 13:03 (CET)

Det var også en fejl at det blev slettet. Jeg havde skrevet et modsvar, men valgte ikke at tage diskussionen. Jeg er tydeligvis kommet til at slette mere end hvad retfærdigt var. Jeg har selv været inde at få vist ændringer og fået dem sat tilbage igen. I øvrigt har jeg yderligere forsøgt at efterleve den kommentar omkring "en af de få politikere" til at blive mere objektiv, hvor ordet "få" er slettet - trods det at jeg som aktiv inden for menneskehandels bekæmpelse ved at det mest korrekte ville være at skrive "få". Men jeg er lydhør for objektivitet, da dette er en af grundpillerne hos Wiki. Beklager fejltagelse.(Skrev Sara Hansen L (diskussion • bidrag) 15. nov 2011, 13:25. Husk at signere dine indlæg.)

Ok, der er ingen skade sket. :-) Pugilist 15. nov 2011, 13:40 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Palnatoke 15. nov 2011, 13:52 (CET)

Ellen Trane Nørby og Kontaktudvalget[rediger kildetekst]

Hej, du skrev i 2011 (her) at Nørby var medlem af Kontaktudvalget, men jeg kan ikke findet det i ft.dk's biografi fra den tid, og det er ikke i den nuværende. Hvor har du du den information fra, og i hvilke år var det gyldigt? Det samme gælder udsagnet om Statsrevisorerne. --Ysangkok (diskussion) 26. feb 2020, 21:59 (CET)