Diskussion:Ellen Trane Nørby

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:14 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 16. mar 2008, 19:14 (CET)

objektivitet[redigér wikikode]

Jeg har læst artiklen og er af den opfattelse, at den er skrevet i objektiv form. Men det ville pynte med henvisninger til uafhængige kilder. Jeg prøver lidt omskrivning af detaljer, men er ikke i stand til at bidrage med uafhængige kilder; og for at undgå misforståelser. Jeg kender ikke kvinden, og har faktisk- indtil nu- ikke været klar over, at der fandtes et folketingsmedlem af dette navn.Ramloser 2. mar 2011, 15:11 (CET)

Ud over de manglende kilder, så er det formuleringer som "fik hun et imponerende valg", "haft et stort internationalt engagement" og "kendt for at være hårdtarbejdende og grundig.", der fik mig til at påsætte skabelonerne. Det er sikkert korrekt, men så må det gerne komme fra en bruger, der ikke arbejder for hende, og som har nogle kilder. Mvh Knud Winckelmann 2. mar 2011, 15:16 (CET)

____ Jeg hverken arbejder for hende eller har hørt om hende før, men har nu objektiviseret sproget og wikipediseret dele af artiklen; de manglende kilder kan man så tilføje. Hvis bidragsyderen er kommunikationsekspert, kan det med en vis ret tilføjes, at sproget i store dele af artiklen var pauvert, nærmest talesprog. Det anbefales ligeledes bidragydere at studere forskellen på "hendes" og "sin".Ramloser 2. mar 2011, 15:25 (CET)

Artiklens påstand "er Ellen Trane Nørby en af de få politiker" er klart subjektiv. Kilden der er påsat nævner at hun har gjort noget, men ikke at der ikke er andre eller kun få andre politikere der har gjort noget inden for samme område. Samme afsnit tolker derefter på oplysningen startende med linien "Med andre ord kan det siges....". Det er nærlæggende at tro at Sara Hansen L ikke er neutral.94.145.236.194 1. sep 2011, 21:17 (CEST)

Jeg har indsat advarselsskabeloner. Det er åbenlyst at artiklen ikke er neutral. Bare det at have et afsnit kaldet "politiske resultater" er subjektivt, da det pr. definition ikke omfatter dårlige politiske resultater. Billedet er såmænd heller ikke neutralt. Artiklen bærer præg af at være en blanding af partibiografi og reklame. Artiklen er nogle gange blevet redigeret anonymt fra folketingets IP-nummer. Se: Wikipedia-scanneren : Ellen Trane Nørby Dette er et stort problem med politikerbiografier, som vi må sætte fokus på. Politikerne og deres sekretærer skal bare oprette brugernavne, så er alt som udgangspunkt i orden - eller vil i hvert fald blive vurderet imødekommende. --Casper (diskussion) 27. jul 2012, 18:17 (CEST)

Semibeskyttelse[redigér wikikode]

Synes artiklen udsættes for en del hærværk for tiden, måske vi skulle beskytte den i et par dage? --Pelle Hansen 9. jan 2013, 21:46 (CET)

Eller, nærmere en måned. Ingen, regner vist at den smædekompagne mod Nørby og hendes rettelser, er slut før om adskillige uger (mindst). --Trade (diskussion) 9. jan 2013, 22:24 (CET)

Billedmateriale[redigér wikikode]

Af så relevant en politiker burde der kunne fremskaffes et billede, der ikke var næsten et årti gammelt.

Det kan ofte være svært at skaffe billeder på grund af copyright, og dertil at få en tilladelse fra den som tog billedet. Dertil hvad er der galt med dette billede? Mvh David (diskussion) 21. okt 2015, 14:22 (CEST)