Brugerdiskussion:212.130.49.211

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Information icon.svgBemærk,
at denne IP-adresse, 212.130.49.211, er registreret til Roskilde Kommune og er delt af flere brugere. Kommentarer, der efterlades på denne side, kan blive modtaget af andre brugere af denne IP og vil derfor for dem virke irrelevante. Man skal være opmærksom, hvis man blokerer denne IP eller gendanner ændringer uden at kontrollere disse ændringer først. Hvis du er en ikke-registreret bruger, der bruger Wikipedia fra denne adresse, så skyldes det ikke, at denne adresse er lig din computers adresse. I mange tilfælde vil det være adressen på en proxyserver, som står for kommunikationen mellem din browser og denne server. Sådanne proxier kan være delt af et utal af brugere, modsat de noget mindre antal brugere, der bruger den enkelte computer. Hvis irrelevante kommentarer på denne side generer dig, så kan du undgå dem ved simpelthen at oprette en brugerkonto til dig selv.

Haabet, du blev blokeret jf. diskussionen på Wikipedia:Landsbybrønden#Habet_igenigenigenen. Det betyder ikke, at du bare kan logge ud eller bruge en af dine "sokkedukker" og ellers fortsætte som hidtil. Derfor er nu også din IP-adresse blevet blokeret.

Genlæs diskussionen, der gik forud for blokeringen. Genlæs også de andre diskussioner, du har været involveret i. Bemærk at gennemgående kritikpunkter er, at dine tilføjelser af oplysninger og artikler til Wikipedia, ikke dokumenteres med anerkendte kilder, samt at du gendanner artikler til versioner, der indeholder udokumenterede påstande.

I de forløbne år har du haft rig lejlighed til at lære, at leve op til dokumentationskravene, men det lader du til at have ignoreret. Derfor blev det desværre nødvendigt, at blokere for yderligere redigeringer fra dig i en periode. Denne blokering gælder dig som person, og altså ikke kun brugernavnet "Haabet".

Brug nu blokeringsperioden fornuftigt.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. mar 2005 kl. 19:54 (CET)

Puppeter template.svg
Octagon-warning-transparent.svg

Blokeret som marionet

Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som Haabet (disk.bidragblokeringslogoprettelseslog).  Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.

Palnatoke 24. mar 2007 kl. 01:04 (CET)

Jeg er ikke Bruger:Haabets, 212.130.49.211 er Roskilde bibliotek og det er 2011 nu. Vær venlig at ophæve spærringen.[rediger kildetekst]

212.130.49.211 blev spærret i 2007. Årsagen til blokeringen er angivet som Bruger:Haabets IP-adresse. 212.130.49.211 er Roskilde bibliotek. Jeg sidder på biblioteket og vil gerne oprettes som bruger. Jeg er ikke Bruger:Haabets. Vær venlig at ophæve spærringen. --212.130.49.211 6. jul 2011, 12:27 (CEST)

Bruger Haabets bandlysning ligger mange år tilbage nu, og da IP-adressen tilhører Roskilde kommune, er blokeringen nu efter fem år åbnet op igen i forventningen om, at ovennævnte opfordring er korrekt. Viser det sig, at det tidligere problembarn misbruger den åbnede adgang, kan der blokeres igen. Pugilist 6. jul 2011, 13:14 (CEST)
Tak! --212.130.49.211 6. jul 2011, 13:52 (CEST)


Ny blokering[rediger kildetekst]

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


2012[rediger kildetekst]

Stop hand nuvola orange.svgHej 212.130.49.211. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Cgtdk (diskussionbidrag) 9. okt 2012, 13:21 (CEST)
Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 år på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.