Brugerdiskussion:Allanovergaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Uploadede billeder[rediger kildetekst]

Bemærk at jeg har organiseret de billeder du har uploadet indtil nu i kategorien Christen Nielsen Overgaard. Du vil være velkommen til fremover at uploade til samme kategori, når du arbejder på artiklen. --Hjart (diskussion) 6. mar 2020, 18:28 (CET)

Kilder[rediger kildetekst]

Hentet fra Bruger:Allanovergaard/sandkasse:
Hvordan laver man kilder? Det går galt for mig teknisk, så jeg behøver hjælp!

Svar:

Kig i Wikipedia:Referencer#Inline-referencer og især Wikipedia:Referencer#Sådan_indsættes_en_fodnote. Kilder, referencer og fodnoter kan isættes på omtrent samme måde. Jeg bruger fx også <ref>[https://www.dr.dk/ Danmark Radio]</ref> --Glenn (diskussion) 14. mar 2020, 12:18 (CET)

Jeg har forsøgt at rette koden til, så der netop brugs den funktion. --|EPO| COM: 14. mar 2020, 12:21 (CET)
Jeg kan se du bruger virtuelle editor, som hverken @Glenn og EPO: bruger. Men det er simpel i den editor. Brug Kilde og vælg Simpel - så er du inde i redigering af kilder i teksten. Jeg kan anbefale at bruge Indsæt->Skabelon - find skabelonerne {{cite web}} eller {{cite book}} - så kommer du til en formular, hvor du kan skrive, hvad du ønsker af indhold i noten. Så du også en niveau bedre i udformning af noter end den anden vejledning. --Steen Th (diskussion) 14. mar 2020, 13:00 (CET)
Når man skal bruge den samme kilde flere gange bør man bruge formen <ref name=" ">Kilde</ref> første gang og <ref name=" " /> de følgende gange. --|EPO| COM: 15. mar 2020, 09:33 (CET)
Du kan genbruge den samme kilde i VisualEditor med Kilder->Genbrug. Her kan du søge efter en kilde og name-parametren, som EPO nævner, bliver håndteres automatik. Jeg har med en bot samlet de noter, som er ens. Så de behøver du ikke at tænke over. Og der mere om den editor her: WP:VisualEditor. Dog mangler en del oversættelse på den side. --Steen Th (diskussion) 15. mar 2020, 20:07 (CET)

C.N. Overgaard[rediger kildetekst]

Hej Steen TH Har du mulighed for at flytte billedet fra marmorkirken der stor under glasmalerier ned. Det er ikke en glasmaleri. Jeg kommer også på et tidspunkt med en del flere billeder. Jeg skal lige have tilladelserne i orden. Hvis du mener at billederne fra fra Nordens Kirker er licensfrie, kan du jo lægge resten ud. (Skrev Allanovergaard (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg ikke den rette til billeder. Men vi har fået tillade til at bruge billeder fra Nordens Kirker fra enken og de fleste billeder er lagt på Wikimedia Commons med undtagelse hvis motivet stadig er omfattet af ophavsret. Men andre som fx @MGA73 og EPO: ved mere håndtering af billederne. --Steen Th (diskussion) 16. mar 2020, 15:49 (CET)
Der er tidligere blevet indgået en aftale om brug af billederne fra hjemmesiden og rigtig mange billeder er allerede lagt op. Jeg ved ikke, om der udestår nogen på hjemmesiden. Hvis hans enke er villig til at lade de ikke-digitaliserede billeder blive udgivet under de samme vilkår, ville det jo være fornemt. Men der ligger jo også et betydeligt arbejde i digitaliseringen. --|EPO| COM: 16. mar 2020, 16:13 (CET)
  • @Allanovergaard, Steenth og EPO: Hej alle! C.N. Overgaard døde i 1929 så derfor udløb ophavsretten efter dansk lovgivning den 1. januar 2000. Men desværre så skal vi også følge lovgivningen i USA, da serverne står i USA. De har en anden lovgivning, så derfor er ophavsretten kun udløbet, hvis værket er offentliggjort før 1. januar 1925. Dvs. værker offentliggjort i 1925-29 kan være omfattet af ophavsret.
Derudover så har fotografen ophavsret til sine billeder. Dvs. fotografen skal aktivt frigive billederne under en fri licens.
Jeg har ikke adgang til OTRS så jeg kan ikke læse tilladelsen vi har. Måske EPO kan se OTRS:2007050810009133?
Hvis enken allerede har givet en tilladelse, så behøver vi ikke en ny. Men hvis hun ikke har, så vil det være godt med en tilladelse, for så behøver vi ikke spekulere på den præcise dato for offentliggørelsen af værket. --MGA73 (diskussion) 16. mar 2020, 16:47 (CET)
Jeg har desværre heller ikke adgang til OTRS. Men det kan jeg se, at Bruger:Asger har. --|EPO| COM: 17. mar 2020, 13:15 (CET)

ang. redigering.[rediger kildetekst]

Hej

Jeg tror vi går lidt skævt af hinanden. Jeg prøver at lave en komplet beskrivelse af C.N. Overgaard arbejde og liv. Hvor kilder og copyrigth er overholdt, derfor har jeg et par spørgsmål. Medaljonerne tilhører Musseet på Frederiksborg Slot. Har i fået lovet til at bruge billederne? Hvis du mener, at der skal være foto på forsiden, vil jeg foreslå at du bruger Marmorkirken eller Riddersalen på Frederiksborg Slot. Dine kilder nr. 1 og 2 bør du slette, da han bliver nævnt i mange aviser landet over, hvert år på hans fødselsdag.

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello Allanovergaard,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)