Spring til indhold

Brugerdiskussion:Arild kierkegaard

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Arild kierkegaard!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Øltingen 24. jul 2007, 02:22 (CEST)


Hvorfor skal "Spionprogram" flyttes til "Spionprogrammer"? Umiddelbart ville jeg da sige, at det første er det korrekte.. --Hockeyindustrien 24. jul 2007, 02:33 (CEST)

Ok, jeg giver dig helt ret. Jeg har rettet titlen tilbage til Spionprogram.. --Arild Kierkegaard 24. jul 2007.

BTW., rigtig godt at se dig rette stavefejl - en essentiel, men ofte undgået opgave på wikipedia. Et lille tip: i "mine indstillinger" oppe i toppen kan du gøre sådan, at "Mindre ændring"-feltet automatisk udfyldes - det kan spare noget tid i længden :-) Godt arbejde! --Hockeyindustrien 26. jul 2007, 03:22 (CEST)

Hvis en flytning volder problemer fordi destinationen ikke kan overskrives, så skal du kontakte en administrator, der kan slette destinationssiden og efterfølgende kan denne administrator så flytte artiklen korrekt ved hjælp af fanebladet "flyt". Kun på denne måde sikres det, at artiklens fulde historik følger med ved en flytning. --|EPO| 27. jul 2007, 23:00 (CEST)

Ok, tak for tippet. Det skal jeg huske. -- Arild_kierkegaard 27. jul 2007, 23:03 (CEST)

Jeg har flyttet til Spyware da det er den term der er klart mest udbredt. --Morten LJ 13. aug 2007, 17:12 (CEST)
Jeg har nu også ryttet op of fjernet alle de steder hvor du har ændret spyware til spionprogram i andre artikler. Kan du ikke lade være med at gøre den slags i fremtiden? --Morten LJ 14. aug 2007, 11:37 (CEST)

Grethe Bartram

[rediger kildetekst]

I artiklen Grethe Bartram har du nu to gange ændret i citatet fra interviewet i Jyllands-Posten: "siden sit farvel til Danmark i 1956 har Grethe Bartram haft ganske almindelig jobs". I min kopi af interviewet står der jobs, men du ændrer det til job. Har du en kopi, hvor der står sådan? --Heelgrasper 26. jul 2007, 02:47 (CEST)

Det beklager jeg. 'Jobs' er ikke tilladt ifølge RO, men citater skal naturligvis respekteres. Står der ikke "almindeligE"?? - Arild

Jeg bliver dig lige svar skyldig, for da jeg var inde og kigge på det med s'et sidste gang, fik jeg åbenbart ikke lagt den tilbage på rette plads. Jeg får den lige lokaliseret i de nærmeste dage, for mens jobs er en temmelig almindelige fejl, så vil det være lidt underligt, hvis der ikke er et e sat på ordet almindelig. --Heelgrasper 26. jul 2007, 03:27 (CEST)