Brugerdiskussion:Christian Bülow Beck

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Christian Bülow Beck (født 29. januar 1966Frederiksberg) er M.IDA., tidligere Salgs- og marketingchef, foredragsholder og ekstern lektor ved Den Grafiske Højskole i Organisation og Ledelse.

Christian Bülow Beck er student fra Metropolitanskolen i København, 1985, og blev i 1992 kandidat i fra Københavns Teknikum og har desuden læst HDO, Innovation & Organisationsforandringer fra Copenhagen Business School 2005.

Han arbejdede 1992- 2000 som Marketingchef for Radisson SAS Hotels & Resorts i Danmark og var Salg og marketingchef i Danmarks Radio (DR) 2000-2004. Fra 2005 har han været salgschef forDet Kongelige Teater

Christian Bülow Beck har i mange år bevæget sig i det kunstneriske miljø som marketing- og salgschef hos Det Kongelige Teater og hos Danmarks Radio, hvor han har oparbejdet sin forståelse for de særlige ledelsesmæssige udfordringer, der opstår i konfliktrummet mellem den kunstneriske skabelsesproces og de nødvendige administrative rammer. I dag arbejder han for mange forskellige brancher, hvor han bruger sin erfaringer og kompetencer til at styrke virksomheders profil – forretningsmæssigt og kreativt for Williams Reklamebureau hvor han har arbejdet siden august 2007.

Christian Bülow Beck har altid haft det mål at få visualiseret drømmene – "for har vi fat i drømmen, kan vi også finde vejen til at realisere den!" I 2007 blev han medlem af Helsingør Kommunes Primus Motor-gruppe der har til formål at arbejde med en ny vision for Helsingør Kommune.

Privat er han bosiddende i Espergærder med sin datter samt sin hustru.

Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen fra en bruger der glemte at signere beskeden.