Brugerdiskussion:Christoffer1995

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er Christoffer1995's diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Christoffer1995.

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Benytter du denne diskussions side er det kun til seriøse henvendelser.

Vedr. billeder[rediger kildetekst]

Hejsa. Lige et tip: Du må ikke lægge billeder op, med mindre har du selv har taget dem eller fået udtrykkelig lov af ophavsmanden til at de må bruges til alle formål, inkl. evt. kommercielt brug af tredie part. Mvh Knud Winckelmann 20. maj 2011, 23:12 (CEST)[svar]


Hejsa. Kunne jeg lige få dig til at kaste et blik på Wikipedias stilmanual? Jeg har tilbageført dine ændringer i Maledictus eris, da en artikel kort og præcist skal beskrive emnet. Din version har mere karakter af en personlig anmeldelse. Mvh Knud Winckelmann 22. jun 2011, 00:20 (CEST)

F.eks. er vendinger som " dette album bliver vi taget tilbage til" og "Man kan kort og godt sige at dette" det, som her på stedet kaldes uencyklopædiske.
Du skal desuden være opmærksom på at coveret, med mindre, der foreligger en skriftlig tilladelse fra ophavsretshaver, hvilket nok er pladeselskabet, til at det må bruges til alle formål, inkl af 3. part og til kommercielt brug, sandsynligvis vil blive slettet, ligesom med de foregående.
Hvis du har nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at spørge her. Mvh Knud Winckelmann 22. jun 2011, 00:23 (CEST)
Hej, kunne du lige markere at du har læst og forstået dette? Det nytter ikke noget at blive ved med at indsætte den anden tekst. Knud Winckelmann 22. jun 2011, 00:26 (CEST)


Billede upload tips[rediger kildetekst]

Klik på billedet for et større billede. RodeJong

Jeg så dit fortvivlen ved upload af billeder. Måske har du gavn af billedet her, som giver et ret godt overblik hvornår man kan uploade et billede. på Commons får du meget mere information. --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 22. jun 2011, 10:45 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskeder på diskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, --Med venlig hilsen, RodeJong 24. jun 2011, 10:22 (CEST)

Jeg har nu lagt billederne på her:

God fornøjelse med artiklen og tak for at have skaffet os billederne :-) --MGA73 7. jul 2011, 11:35 (CEST)

Hej, jeg havde misforstået og havde selv kommet til at uploade igen - jeg undskylder mig for denne misforståelse og glæder mig til at høre mere om covers ;)!

Mange tak. --Christoffer1995 9. jul 2011, 19:16 (CEST)

Tilladelsen omfatter nu også covers og pressefotos. Har gendannet 3 filer på Commons så tjek gerne der inden du uploader mere. --MGA73 13. jul 2011, 21:08 (CEST)

Super. Tak skal du have! Mvh --Christoffer1995 23. jul 2011, 14:03 (CEST)

Notabilitet[rediger kildetekst]

Du bør ikke fjerne notabilitets-skabelonen fra artikler, med mindre du har dokumentation for at artiklen er notable. Ellers må du vente på at en neutral bruger kommer forbi og ser på det. Mvh Tøndemageren 23. jul 2011, 13:28 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Tøndemageren 24. jul 2011, 15:00 (CEST)