Brugerdiskussion:DM74

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, DM74!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 5. mar 2011, 09:04 (CET)

Tak for at du skrev artiklen om Korshøjen, den har LÆNGE stået på min MUST HAVE liste!

Der er nu både kort og koordinater i artiklen!

Hvis du har lyst, må du meget gerne gå videre med indsættelse af kortet på andre Litauen artikler! F.eks. Belmontas eller andre seværdigheder!

Lige nu koncentrerer jeg mig om Litauens middelalderhistorie, så der er ikke så meget tid til at tage sig af kort osv.

mvh Per (PerV) 14. mar 2011, 08:17 (CET)

Jeg er glad for at der er nogen som synes artiklen manglede. Jeg kendte slet ikke til projekt Litauen, men jeg fik lyst til at skrive artiklen da jeg kiggede i mine gamle billeder. Jeg skal se om jeg kan finde ud af at tilføje kort til de andre artikler på et tidspunkt! --DM74 14. mar 2011, 18:25 (CET)
Et fad småkager til at hygge dig med

WOW nu rykker det bare!!! Du får lige grebet ind overfor de der MUST HAVE!!!
Thumbs up!!!
Jeg sender dig link til min TO-DO-list om Litauen og listen over Litauen relaterede stubartikler.
Der er HELT sikkert nok at gå igang med. Specielt synes jeg det vil være interessant, at få udbygget de største kommuner. Jeg havde/har en plan om at i det mindste alle kommuner med over 30.000 indbyggere bør have en stubartikel
Og så er specielt Kaunas et efterslæb, det er nærmest utilgiveligt at jeg ikke endnu har fået skrevet en ordentlig artikel om en by med over 400.000 indbyggere, og som oven i købet var fungerende hovedstad mellem 1918 og 1940.
Hvis du vælger at hjælpe med Kaunas er historien om Kaunas Fort interessant, både som et af det Russiske Imperiums største militær installationer, og på grund af holocaust historien, hvor mellem 20 og 50.000 jøder blev myrdet.
Som jeg skrev tidligere er jeg i gang med Litauens middelalderhistorie, det indbefatter bl.a. at få gjort samtlige røde link her blå, den artikel, jeg konkret arbejder på er Vytautas.
mvh Per (PerV) 15. mar 2011, 08:54 (CET)
Har rettet en smule i Kaunasartiklen! :) mvh Per (PerV) 15. mar 2011, 10:53 (CET)
Tak for kagerne, sådan nogen siger jeg aldrig nej tak til ,selvom jeg ikke er sikker på de par småting jeg indsatte rigtig fortjener dem :) Mine bidrag til wikipedia går efter modellen "lidt her og der", og jeg skal se om jeg kan bidrage fornuftigt til flere af Litauen artiklerne. Ud over en god ferie i landet og en gammel kollega som bor i Vilnius har jeg ikke noget specielt forhold til landet, men mange af artiklerne ser interessante ud, så det kan jo ligeså godt blive dem som så meget andet. --DM74 16. mar 2011, 02:54 (CET)