Brugerdiskussion:GertMMadsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, GertMMadsen!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Sabbe 11. okt 2007, 13:18 (CEST)


Underskrift[rediger kildetekst]

Hej GertMMadsen. Velkommen til Wikipedia. Du bedes venligst lægge mærke til de generelle retningslinjer, der siger ingen signaturer i artiklerne. Derimod er det vigtigt at huske signaturer på diskussionssiderne. Mvh. Sabbe 11. okt 2007, 13:18 (CEST)

Nye artikler[rediger kildetekst]

Det er dejligt, at du vil bidrage til Wikipedia, men der er nogle ting du skal være opmærksomme på. Dels skal artikeltitler være uden anførselstegn og navne staves normalt med store bogstaver.

Herudover har du oprettet en række "forfatterportrætter". Men deres størrelse taget i betragtning kan de næppe kaldes portrætter. Jeg vil meget kraftigt opfordre dig til at skrive nogle flere oplysninger om forfatterne, da de nuværende informationer er af så fattig karakter, at artiklernes brugbarhed er tvivlsomme. Skriv mindst 5-10-15 linjer omkring vedkommende og forfatterskabet. --|EPO| 19. okt 2007, 18:07 (CEST)

Jeg tror ikke, at du læser din diskussionsside, så jeg prøver lige at gøre opmærksom på mit indlæg igen ved at skrive en ny besked.. --|EPO| 19. okt 2007, 18:16 (CEST)
Nu har jeg så blokeret din redigeringsadgang i 10 minutter med henvisning til denne side i et håb om, at du læser beskederne. --|EPO| 19. okt 2007, 18:19 (CEST)

Jeg ved at forfatterportrætterne ikke er særligt detaljerede men det er led i en skoleopgave, hvor jeg vil undersøge om der kan komme mere "kød" på herinde. Til gengæld er oplysningerne i portrætterne dobbelttjekkede..GertMMadsen 19. okt 2007, 18:35 (CEST)

Wikipedias system er vist ikke beregnet til at blive misbrugt med henblik på skoleopgaver. --Law Lord 19. okt 2007, 18:43 (CEST)
Det vil være rart hvis du stoppede med at oprette artiklerne med titler med anførselstegn. Ydermere bliver artiklerne sandsynligvis slettet hvis der ikke kommer mere information på siderne. Santac 19. okt 2007, 18:46 (CEST)
Det er skam et interessant projekt du har gang i, men det er ikke noget jeg personligt vil bifalde, da du bevidst opretter meget små artikler for at lade andre om arbejdet. Det er en tanke, der ikke er i tråd Wikipedias grundprincipper.
Du skal være hjertens velkommen til at bidrage seriøst til Wikipedia og skrive spændende artikler om danske forfattere, men jeg vil kraftigt råde dig til selv at være med til at udbygge disse. --|EPO| 19. okt 2007, 18:49 (CEST)

Jeg er enig med dig i at det ikke er optimalt at lade andre om arbejdet og vil under normale omstændigheder tage min del af arbejdet. Har du en privat mail, jeg kan skrive til? GertMMadsen 19. okt 2007, 18:53 (CEST)

Jeg ønsker ikke at skrive min private e-mailadresse her, men du kan sende mig en e-mail ved at klikke på mit brugernavn og efterfølgende vælge "E-mail til denne bruger" fra menuen i venstre side. --|EPO| 19. okt 2007, 18:57 (CEST)

Okay, det var vist ikke et af mine kvikkeste forslag..Du får lige en mail!

GertMMadsen 19. okt 2007, 20:03 (CEST)