Brugerdiskussion:JGC/Arkiv 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:JGC.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Forrige:
Arkiv 1
Arkiv 2 Følgende:
Arkiv 3

Popups[redigér wikikode]

Jeg ser, du er ved at teste popupfunktionen - jeg installerede den forleden, men fik den først til at virke, da PHansen gav mig det det fulde script, der skal sættes ind på monobook.js siden. Du kan se scriptet på min diskussionsside her: Brugerdiskussion:Apw - efter at det fulde script er sat ind på siden, fungerer det upåklageligt - apw 26. mar 2007 kl. 10:13 (CEST)

Tak. Jeg kunne godt se at {{subst}}-metoden ikke ville virke, men jeg troede ikke at script nr.2 også skulle med. Jeg har bemærket at popups-reverts ikke angiver hvem der har lavet den version man fjerner (hærværksmanden m/k) - er det et problem i forhold til historikken og er det evt. noget man kan/må ændre i scriptet?
--JGC 26. mar 2007 kl. 10:19 (CEST)
Godt spørgsmål - for jeg ved det ikke. Efter at jeg havde lavet mine første gendannelser opfordrede PhoenixV mig til at indsætte en testskabelon på hærværksmandens brugerside, så ville han blive blokeret i løbet af kort tid. Disse skabeloner kan også installeres i monobook.js, og giver 5 ekstra faneblade, når man redigerer en brugers diskussionsside. Du finder scriptet på Morten LJ side. - apw 26. mar 2007 kl. 10:29 (CEST)
Der var jeg sent ude - ser at du allerede har dem :-) - apw 26. mar 2007 kl. 10:31 (CEST)
Ja, havde set dem før, men glemt hvad de gjorde godt for. Jeg fik godt nok et mindre chok da jeg opdagede at den gemmer siden med det samme, men når bare man ved det, går det jo nok. --JGC 26. mar 2007 kl. 10:33 (CEST)

Erik Bach[redigér wikikode]

Jeg forstår ikke, hvilket problem der er i artiklen. Vil du præcisere hvad du mener. --Erik Damskier 27. mar 2007 kl. 21:17 (CEST)

Indledningsafsnittet til Erik Bach har pt. mere karakter af et ordbogsopslag end en encyklopædiartikel. Det vil være rart med en kort prosaindledning der fortæller hvem komponisten er. Opremsningen af de mange eksamener er relevant nok, men passer måske bedre til en liste - men årsagen til at jeg har mærket afsnittet med {{QA-afsnit}} er primært at jeg synes det er svært at få fornemmelsen af hvem Erik Bach er ved at læse artiklen. --JGC 27. mar 2007 kl. 22:26 (CEST)

Sophus Andersen[redigér wikikode]

Hov! Der var lige noget nyt. Jeg har aldreig set "Citat" anvendt i en artikel. Derimod har jeg læst at citater skal sættes i anførselstegn og kursiveres - som jeg har gjort. Er "Citat" god skik eller hvad? --Erik Damskier 27. mar 2007 kl. 21:22 (CEST)

Citatskabelonen sætter jo også citatet i anførselstegn og kursiverer det - anførselstegnene er bare noget større end normalt. Jeg kan ikke svare på om det decideret er "god skik" at anvende den, men jeg synes selv den er praktisk til længere citater eller citater der skal fremhæves. Der er pt. lidt over 50 artikler der anvender den (se Speciel:Whatlinkshere/Skabelon:Citat), så noget overvældende antal kan man ikke kalde det. Hvis du hellere vil angive citatet uden skabelonen, er det fint med mig - dog mener jeg ikke at citatet bør indledes med kildeangivelsen (Citat fra XXX: citattekst).
NB: Det vil være rart hvis du laver link til de artikler du henviser til på diskussionssiden (her Sophus Andersen) - med et link er det hurtigere at komme til at se den artikel det drejer sig om.
--JGC 27. mar 2007 kl. 22:42 (CEST)

Forhåndsvisning[redigér wikikode]

Tak fordi at du lige fortalte mig det med forhåndsvisning. Jeg har selv for lidt siden opdaget, at det ser irriterende ud i historikken. Jeg har selv lige skrevet en ny artikel med GTA Vice City Multiplayer, og da jeg lige brugte forhåndsvisning fandt jeg nogle fejl, som jeg lige hurtigt kunne rette.
Hilsen Dynemand 28. mar 2007 kl. 16:06 (CEST)

Velbekomme - godt at du kan se fornuften i det. NB: Jeg har flyttet dit indlæg her på siden ned i bunden - det er praksis (og praktisk) at holde indlæggene i kronologisk rækkefølge, med de nyeste nederst på siden.
--JGC 28. mar 2007 kl. 16:10 (CEST)

vedr. Ebbeamby[redigér wikikode]

Kan du ikke 'banne' Ebbeamby for tid og evighed - han begår gentagent hærværk lige nu - apw 29. mar 2007 kl. 12:45 (CEST)

og mens jeg skrev den til dig har EPO ordnet det :-) apw 29. mar 2007 kl. 12:47 (CEST)
For en ordens skyld er det ikke muligt at 'banne' en bruger i evighed uden at vende det med hele administratorgruppen. Men man kan blokere i op til 3 måneder gennem uformel konsensus. Se evt. Wikipedia:Politik for blokering og bandlysning.
EPO har blokeret den nævnte bruger i 3 timer.
--JGC 29. mar 2007 kl. 12:56 (CEST)

Tip[redigér wikikode]

Hej JGC, og velkommen som administrator. Jeg vil opfordre dig til at kigge ind på IRC-kanalen #wikipedia-da af og til. Der udveksles tit interessante spørgsmål og svar om aktuelle ting. Mange hilsener fra --Sir48 (Thyge) 30. mar 2007 kl. 14:03 (CEST)

Takker. Jeg må vel hellere overgive mig og få kigget på en irc-klient. Har ellers stædigt holdt mig fra den slags. --JGC 30. mar 2007 kl. 14:08 (CEST)

Forståelse[redigér wikikode]

OK - det fandt jeg ud af. Tak for hjælpen.

Mikael

Kan ikke finde siden via søgning?[redigér wikikode]

Hej og tak for hjælpen. Jeg har dog et spørgsmål - hvorfor kan jeg ikke finde min artikel når jeg søger efter den? (skrev Rasmuskarlshoj (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Rasmuskarlshoj. Jeg går ud fra at det er artiklen Vendia In Hafnia FF du taler om, men jeg er ikke klar over hvilken søgning du mener. Bruger man Wikipedias søgning bliver artiklen fundet uden problemer. Hvis du mener at siden skal findes via Google eller lignende, går der lidt tid før deres indeks er opdateret. --JGC 10. apr 2007 kl. 14:26 (CEST)

Ja, det var med hensyn til søgning via Wikipedia - jeg kan ikke få den til at finde artiklen!!!(skrev Rasmuskarlshoj (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan se at Bruger:PHansen har svaret på din egen diskussionsside.
PS: Husk at underskrive indlæg på diskussionssider. --JGC 10. apr 2007 kl. 14:48 (CEST)

Arvin[redigér wikikode]

Hej JGC ! Jeg har da gjort Avin flertydig for fremtidige referencer (har selv oprettet flertydig artikel om Arvin). Nu har jeg gjort et stykke arbejde, som ikke skader. Er det ikke en slags hærværk mod en medforfatter ? Tænk på at vi har en masse links til artikler som fører til intet, de skal vel ikke slettes. --Ultraman 19. apr 2007 kl. 12:48 (CEST)

Hej Ultraman. Jeg er ked af at du opfatter tilbageflytningen af Arvin som ubegrundet/hærværk. Jeg så bare at der øjensynligt ikke var andre "Arvin'er" der aktuelt var relevante i dansk sammenhæng (og pt. heller ikke i tysk/fransk). Reed Arvin er så vidt jeg kan bedømme ikke så kendt at det berettiger en direkte henvisning fra Arvin - man kan lave en Arvin (flertydig) hvor begge opslag (og evt. flere) nævnes, og så bruge en passende flertydigskabelon til at henvise fra enkeltopslagene til flertydighedssiden.
--JGC 19. apr 2007 kl. 13:20 (CEST)
Hej JCC. Rigtigt at der tilsyneladende ikke er relevante danske "Arvin'er", men den danske udgave mener jeg også dækker internationalt. Jeg ved at det er i modstrid med almindelig opfattelse og regler det jeg har foretage mig. Personligt synes jeg det skæmmer en artikel som starter med en redirect til flertydig artikel. Derfor har jeg i flere tilfælde foretaget den samme ændring gennem de sidste par år på relevante artikler, uden der har været indsigelser. Denne diskussion hører nok mere til i landsbybrønden, men i denne omgang mener jeg ikke at diskussionen er relevant. --Ultraman 19. apr 2007 kl. 14:01 (CEST)


Carsten Bang[redigér wikikode]

Flot du fandt ud af det med den anden Carsten Bang. Hvordan er det nu man kringler det med flertydigheden, så jeg kan lave en artikel om Jomfru Ane-Carsten Bang? Navnebrødrene er begge skuespillere, hvilket ikke gør det enklere.--Staunited 23. apr 2007 kl. 22:29 (CEST)

Jeg har ikke slået det efter, men jeg har svært ved at forestille mig at det skulle være samme person. Mht. navngivningen vil jeg foreslå følgende:
  1. Opret siden Carsten Bang (flertydig) (som beskrevet på WP:S#Flertydige_artikler)
  2. Opret Jomfru Ane-Bang som Carsten Bang (musiker) - hvis det er som musiker i bandet man primært kender ham.
  3. Indsæt {{redirflertydig}} på Carsten Bang
  4. Indsæt en passende skabelon (fx {{flertydigperson}}) på Carsten Bang (musiker)

Man kunne overveje at flytte Carsten BangCarsten Bang (stand-up-komiker), men det mener jeg ikke der er grund til. Stand-up-komikeren er langt mere kendt end musikeren, så et opslag på Carsten Bang ville under alle omstændigheder skulle gå direkte til stand-up'eren. --JGC 23. apr 2007 kl. 22:46 (CEST)

Sletning af Playaction[redigér wikikode]

Jeg havde egentlig planer om at udbygge siden, til at indeholde spillereglerne og at folk kunne bidrage med strategi til spillet på wikipedia. Det er et gratis online-spil, så det er ikke for økonomisk vinding (ud over de få google-ads der forhåbentlig kan holde udgifterne til hosting hjemme), men blot for at gøre folk opmærksom på at spillet findes. Det er fair nok hvis den slags ikke er velkomment på wikipedia, men jeg mener da at det kan være mere relevant, end de eksterne henvisninger man f.eks. finder på computerspil-siden. Playaction 25. apr 2007 kl. 11:32 (CEST)