Brugerdiskussion:JUkommunikation

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, JUkommunikation!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 18. apr 2011, 23:10 (CEST)

At skrive om sig selv[rediger kildetekst]

Hej JUkommunikation. Jeg gætter på ud fra dit brugernavn og ud fra, at du har bidraget til artiklen om Jordbrugets UddannelsesCenter Århus (og kun den), at du har tæt forbindelse til skolen. Det er i almindelighed en uheldig ting - se Wikipedia:Selvbiografier.

I dette tilfælde kan jeg dog godt forstå dit ønske om at foretage ændringer, da teksten, der stod i forvejen, tydeligvis var forældet. Den bedste løsning er i det tilfælde at skrive en kommentar herom på artiklens diskussionsside - så vil der oftest komme en mere neutral bruger og rette op, og på den måde undgår man problemerne med at skrive om sig selv. Mvh. Arne (Amjaabc) 18. apr 2011, 23:10 (CEST)

En anden velkomst[rediger kildetekst]

Velkommen til den danske Wikipedia, JUkommunikation!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen --Palnatoke 19. apr 2011, 00:39 (CEST).

Hvad BØR jeg gøre vs. hvad SKAL jeg gøre?[rediger kildetekst]

Hej med jer og tak for jeres input. Det er helt rigtigt, at jeg ikke havde læst alle normer og politikker på lige netop disse områderJUkommunikation 19. apr 2011, 19:02 (CEST), men det har jeg nu. Tak for henvisningerne.

Mht. til tilknytningen til JU Århus, så er det rigtigt nok, at jeg er kommunikationsmedarbejder ved JU Århus. Jeg har dog helt bevidst valgt at beskrive JU Århus helt objektivt - den mere subjektive side af sagen beskriver vi på vores hjemmeside. Og den oprindelige side om JU Århus her på Wikipedia var både forældet, ukorrekt og mangelfuld. Jeg vidste ikke, at man ikke selv måtte rette, når man faldt over en fejl. Undskyld. Men hvad bør jeg gøre ved det nu? Bør jeg slette siden igen og lade den forældede version stå? Jeg har inden længe endnu flere rettelser til siden, men dem vil jeg beskrive på diskussionssiden fremover, så neutrale brugere kan foretage ændringerne.

Mht. firmakontoen, så er jeg den eneste, der benytter denne konto. Jeg er den eneste kommunikationsmedarbejder på JU og samtlige andre brugernavne, jeg forsøgte med, var allerede i brug. Jeg vil på ingen måde videregive brugernavn og kode til andre - det er mit personligt, også i kraft af, at jeg er den eneste kommunikationsmedarbejder. Bør jeg skifte navn alligevel?

Så vidt jeg kan se, Palnatoke, er normerne kun "normer" og altså ikke "regler", og da jeg bestemt ikke har tænkt mig, at kontoen skal være fælles, og da jeg ikke fremover vil rette i beskrivelsen selv, går det vel alligevel?

Mvh. Anne

Hej Anne. Jeg er klar over, at det kan være svært at vide, hvad der gælder, når man kommer udefra. Men der er altid et problem med risikoen for manglende neutralitet, og derfor har vi valgt at køre en relativt stram norm på dette punkt, og vi søger at undgå, at personer med et ansættelsesforhold skriver om deres arbejdsplads.
Jeg skal dog indrømme, at normen indtil i går ikke indeholdt ret meget om, hvad man gør, når man ser noget, der åbenlyst er forkert om ens arbejdsplads. Jeg har faktisk udvidet afsnittet om dette i Wikipedia:Selvbiografier foranlediget af dit og et par lignende tilfælde, jeg er stødt på. Jeg synes ikke, at du skal tilbageføre artiklen nu, for som du skriver, er den holdt i en pæn objektiv form. Men for en ordens skyld synes jeg, at du næste gang skal skrive på diskussionssiden først. Alternativt kan du kopiere teksten over i Bruger:JUkommunikation/sandkasse og skrive løs der; så kan du efterfølgende bede en udenforstående (fx undertegnede eller Palnatoke) om at se på dine ændringer og få vedkommende til at flytte det tilbage til selve artiklen.
Mht. navnet og problemet derved, så kunne du evt. skrive på Bruger:JUkommunikation det, du nævner herover, nemlig at du er alene om at bruge navnet. Som du ganske rigtigt nævner, er der "kun" tale om normer, så derfor kan og vil vi ikke tvinge dig til at ændre navnet.
Bortset fra det, håber jeg, at du også har lyst til at skrive om andre emner end bare din arbejdsplads. Du skal være mere end velkommen! Mvh. Arne (Amjaabc) 19. apr 2011, 20:50 (CEST)

Det var en god ide - jeg er jo ny som bidrager her på wikipedia, og jeg vil helt sikkert følge jeres råd. Også dejligt, at jeg kan inspirere jer til at uddybe detaljerne. Mvh. Anne