Brugerdiskussion:Joecool200

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Respekter ophavsretten
Hej Joecool200. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen EeveeSylveon 15. jan 2018, 19:49 (CET)

Accept af materialets brug[rediger kildetekst]

Hej

Jeg er den eneste ejer/forfatter af det brugte materiale. Der er lavet links til andre artikler/hjemmesider, men ellers har jeg skrevet alt selv.


Mvh

Peter(Skrev Joecool200 15. jan 2018 20:00 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Joecool200 for at kunne anvende materiale fra et andet sted er det ikke nok du skriver det er dit på en diskussionsside, der skal indsendes en erklæring, som du kan se oppe i boksen ovenover. Derudover er det ekstremt sjældent at tekst fra andre sider overhovedet er egnet til at kopiere ind på wikipedia, af flere årsager. Det er typisk årsager som, manglende kilder, reklamesprog, floromvundne vendinger, og meget andet der gør teksten ganske uencyklopædisk. Husk iøvrigt at underskrive dine indlæge på diskussionssider ved at slutte af med 4 ~'er (~~~~). -- Mvh. Vrenak (diskussion) 15. jan 2018, 20:06 (CET)
Hej igen, kan se skriver en slags svar i en sandkasse, dit svar er desværre ikke brugbart, erkæringer indsendes ved at følge linket i boksen ovenover, intet du skriver her er brugbart i den anledning. Din brugerside er i øvrigt heller ikke i tråd med normerne, du kan enten skrive den om så den overholder dem eller bede om at få den slettet. -- Mvh Vrenak (diskussion) 15. jan 2018, 20:18 (CET)
Jeg kan ikke få lov at svare i diskussionsforummet andre steder end ved at redigere. Jeg HAR allerede sendt mailen til jer efter ønsket skabelon. Det andet indlæg i sandkassen, var blot for at forklare hvorfor brudstykker af min artikel er at finde andre steder på nettet. Mvh Joecool200 (diskussion) 15. jan 2018, 20:24 (CET)
Mailen går ikke direkte til nogen af os her, men igennem et separat system, hvor en admin derfra vil indsætte en besked omkring tilladelsen på den relevante artikels diskussionsside. Du må iøvrigt ikke redigere i dine tidligere indlæg i en diskussion for at rette andet end stavefejl og kommateringsfejl, nye indlæg skal du skrive under det sidste i den pågældende tråd, du rykker dit nye indlæg en tak ind ved at starte med et stigende antal :'er, jeg har flyttet dit indlæg behørigt på plads for dig denne gange. Stadigvæk så det indhold du har på din brugerside pt. er ikke i overensstemmelse med normerne for brugersider her på wikipedia, indholdet er heller ikke egnet til en artikel på wikipedia. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 15. jan 2018, 20:30 (CET)

Formen af din tekst[rediger kildetekst]

Jeg går her ud fra, at du får godkendelse til at bruge teksten. Jeg vil i stedet gerne give dig et par råd om formen af teksten.

Jeg mener for det første, at det vil give god mening at have en artikel om buejagt. Der findes artikler på flere andre sprog, fx en:Bowhunting og sv:Bågjakt. Den tekst, du pt. har stående i din sandkasse, er dog ikke af en karakter, der passer med resten af Wikipedia - se Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. Som jeg hurtigt læser det, er det en slagt guide til, hvad en interesseret person skal gøre for at komme til at jage med bue og pil (fx brugen af "du", som ikke hører hjemme i en encyklopædi). På den måde ligner den en "kogebog" (se linket herover). Jeg vil anbefale dig at se nærmere på nogle af de andre artikler, der er på Wikipedia, eller at tage udgangspunkt i fx den engelske eller svenske artikel. Jeg tænker, at en del af det, du har skrevet, sagtens kan indgå, men det skal måske skrives om på passende vis.

Jeg håber, at du kan forstå mine kommentarer, og ser frem til at se bidrag fra dig; forhåbentlig har vi ikke skræmt dig alt for meget, men vi er meget følsomme over for kopieret materiale, da kopiering kun er tilladt efter dansk lov med udtrykkelig godkendelse fra ophavspersonen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jan 2018, 14:34 (CET)