Brugerdiskussion:Johnni reibech

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Husk at bruge forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Mgir88 (diskussion) 29. mar 2018, 22:56 (CEST)

--ah, jeg beklager. jeg er lidt ny her :) men jeg skal nok prøve at huske det! (Skrev Johnni reibech (diskussion • bidrag) 29. marts 2018, 22:58. Husk at signere dine indlæg.)

Det er skam helt i orden. Der er meget der skal læres men så længe man gør sit bedste, så skal det nok komme. Vi vil alle sammen gerne hjælpe hinanden og Wikipedia med at blive endnu bedre og derfor vi kommer med små tips til hinanden :-) --Mgir88 (diskussion) 29. mar 2018, 23:05 (CEST)
Det lyder rigtigt godt. Det er lidt avanceret og udfordrende med fx teksten til noterne, men lidt øvelse og erfaring skal nok ændre på det. Tak for tippet i øvrigt :-) -- Johnni reibech (diskussion) 29. mar 2018, 23:12 (CEST)
Ja det er lidt uoverskueligt i starten. Jeg har også selv kun brugt Wikipedia aktivt i en lille uges tid, men det går hurtigt, hvis man prøver sig lidt frem og det er der forhåndsvisningen er så god, så man når at se sine fejl inden de går "live". Men der er en masse gode hjælpesider herinde, hvor de fleste ting er forklaret. En god artikel er Wikipedia:Stilmanual, som forklarer en masse om opbygningen af en artikel :-) --Mgir88 (diskussion) 29. mar 2018, 23:17 (CEST)

Hej Johnni reibech, jeg har oprettet et sletteforslag for Haley Heynderickx fordi jeg agter den (på grund af manglende notabilitet) ikke egnede for Wikipedia. Måske kan du bruge Kriterier for artikler og Stilmanualen; her kan du læse hvad der gør en artikel notabel og hvor du læse dig til hvordan en artikel skal skrives. Se også Hjælp:Almindelige begynderfejl. Hvis du har flere spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til vores Nybegynderforum! Hvis du har lyst så er du velkommen til at deltage i diskussionen på Sletningsforslag/Haley Heynderickx ! -  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 31. mar 2018, 15:58 (CEST)

Hej Rodejong. Tak fordi du giver mig besked om dette. Jeg er - måske ikke overraskende - uenig i din vurdering og har svaret på den relevante side. -- Johnni reibech (diskussion) 31. mar 2018, 21:52 (CEST)