Brugerdiskussion:KrestenSchultz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, KrestenSchultz!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen JGC 22. okt 2007, 14:46 (CEST)

Selvbiografier[rediger kildetekst]

Hej KrestenSchultz. Jeg vil lige henlede din opmærksomhed på Wikipedia:Selvbiografier - generelt bør man holde sig fra at skrive artikler om emner man selv er en del af - det kan være svært at holde en helt neutral indgangsvinkel. Det er o.k. at du redigerer i artiklen om Dagen, men du skal nok være ekstra varsom med at hæfte positive beskrivelser uden kildeangivelse på siden (idet jeg går ud fra at du er den Kresten Schultz Jørgensen der var chefredaktør på Dagen). -- JGC 22. okt 2007, 14:46 (CEST)

Dine redigeringer af artiklen er i mine øjne stærkt problematiske, idet du skriver om dig selv. Det er fint at du retter faktuelle oplysninger i den originale tekst, men en passage som denne er dybt, dybt problematisk at forfatte om sig selv:

"Kresten Schultz Jørgensen har udgivet en lang række særdeles roste debatbøger. Bøgerne kredser, ligesom Kresten Schultz Jørgensens lange artikel- og essayproduktion om fællesskabets, demokratiets og kulturens muligheder i en verden, der bliver mere global og måske også mere individualiseret. Hans forfatterskab repræsenterer en spændende position med kritisk distance til både de kulturpessimistiske forfaldsbeskrivelser og den markedsorienterede jubelbegejstring."

Med al respekt er jeg sikker på, at der findes folk, der vil være lodret uenige i at det er en helt objektiv og nøgtern udlægning af tingenes tilstand - og uanset hvad ville det være rart med kilder, der underbygger påstandene.

Jeg tillader mig at redigere i artiklen, så de sætnigner, der kan stilles tvivl om rigtigheden af, ryger ud.--Brandsen 23. okt 2007, 00:16 (CEST)