Brugerdiskussion:Larsbrp

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Larsbrp!
  Jeg kan se, at du er gået i gang med at eksperimentere med Wikipedia. Da ændringer vises med det samme, er det bedst, at du eksperimenterer i sandkassen, indtil du er fortrolig med systemet og gerne vil tilføje viden til artiklerne. At lave test, skrive urigtige eller vildledende oplysninger, eller fjerne korrekt indhold på de "rigtige" artikler opfattes som hærværk, og man risikerer at blive blokeret i kortere eller længere tid.

  Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

  Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

  Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl som nybegyndere begår er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. Du kan også bruge forhåndsvisning til at se hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem. Husk blot at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne) så husk at signere det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG. Du skal ikke signere bidrag til artikler.

  Endnu en gang - velkommen til!

  Med venlig hilsen apw 18. aug 2008, 00:47 (CEST)

  Antallet af børn er vist omdiskuteret?[rediger kildetekst]

  Jeg har den største respekt for Wikipedia og eksperterne herinde,og formoder at de har helt styr på tingene, men altså ...

  I Elisabeths nekrolog står der: "Furtwängler, meanwhile, had been living a somewhat liberal lifestyle. He married Zitla Lund in 1923 but they divorced in 1931. Before, during and after his marriage he fathered as many as 13 illegitimate children." (https://www.telegraph.co.uk/news/obituaries/9925414/Elisabeth-Furtwangler.html)

  Jeg mindes også at Elisabeth andetsteds skriver at der var en del kvinder som gerne ville have et barn som Furtwängler skulle være fader til, og at "de meget vel vidste hvad de gjorde". - kilden kan jeg desværre ikke huske, beklager.