Spring til indhold

Brugerdiskussion:Larslolk

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Larslolk!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pugilist 11. jan 2011, 15:30 (CET)

Hej Larslolk, jeg kan se, at du har oprettet artiklen om Særlig Sensitive Personer. Som du har set er der også på Wikipedia en artikel med navnet Højsensitiv person. Der bør kun være én artikel om hvert emne. Det har vist været drøftet tidligere, hvad artikeln skal hedde. Da du ser ud til at vide noget om emnet, vil det være fint, hvis du på en af artiklernes diskussionssider kan komme med dit bud på, hvad der er den mest gængse betegnelse; meget gerne med nogle kilder. Der bør så herefter ske en sammenskrivning af de to artikler, og der vil blive oprettet en par links, således at der stilles videre fra det ene til det andet opslag. Er det "Særlig Sensitive Personer" skal du være opmærksom på, at artiklernes navne bør være i ental, men det kan nemt klares. --Pugilist 11. jan 2011, 15:30 (CET)

Hej, sammenskrivning var også tanken fra starten af, men jeg nåede ikke mere i dag. Jeg er medlem af HSP-foreningens bestyrelse og ved at skrive bog om emnet, så ja, jeg ved meget om emnet. Faktisk burde artiklen postes under HSP, da det er den mest gængse omtale, men det kunne jeg ikke finde ud af det.

Lars Lolk