Brugerdiskussion:LinuxChristian

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Venlig hilsen, --Troels.jensen 15. sep 2005 kl. 11:34 (CEST)

Redigeringskonflikt[rediger kildetekst]

Jeg røg ind i en redigeringskonflikt med dig ved Det Naturvidenskabelige Fakultet (Aarhus Universitet), men jeg tror, at jeg fik alle dine ændringer med. Du må gerne lige kontrollere, at der ikke røg noget ud i den forbindelse, som skulle bevares. Jeg fjernede de eksterne links til de enkelte instituter, da artiklen jo ikke handler om disse, men om fakultetet, som jeg til gengæld indsatte et link til. Hvis der ellers er nogen af mine ændringer, som du finder underlige, må du lige sige til.--Heelgrasper 16. sep 2005 kl. 16:31 (CEST)

Virker det?

Jeg gør lige opmærksom på, at jeg har svaret på dit indlæg på min brugerdiskussion. Det er ikke altid, at nye brugere opdager det, da man ikke får besked, når indlægget ikke ligger på ens egen diskussionsside.--Heelgrasper 16. sep 2005 kl. 17:56 (CEST)

Om at kopiere billeder (og tekst)[rediger kildetekst]

Jeg har markeret de to billeder, du har lagt op, som copyvio, dvs. uretmæssigt kopieret fra Institut for Fysik og Astronomis hjemmeside, da du ikke har angivet noget om, at du har fået lov at bruge billederne derfra og de findes i fuldstændig samme format der. Der er også meget stor lighed mellem teksten i din artikel om Institut for Fysik og Astronomi (Aarhus Universitet) og institutets hjemmeside, så jeg var tæt på at markere den som uretmæssigt kopieret også. Der er dog nogle få forskelle, så det går måske.

Jeg håber ikke, at det tager modet fra mht. til at bidrage til Wikipedia, men det er nødvendigt, at vi er sikker på, at tekst og billeder, som vi anbringer her, er udgivet under GNU Free Documentation License eller er i Public Domain.--Heelgrasper 16. sep 2005 kl. 18:44 (CEST)

Underskriv diskussionsindlæg[rediger kildetekst]

Hej Chritian. Vi plejer at underskrive indlæg på diskussionssiderne med dato. Så er det lettere at finde ud af hvilke svar der er nye, og hvilke gamle. Du gør det ved at indsætte fire tilder: ~~~~ - så dét vil jeg gøre nu. /JeppeSN 26. nov 2005 kl. 20:42 (CET)

Gode tilføjelser[rediger kildetekst]

Hej Christian. Godt at se, du er faldet til. Fine tilføjelser til Viking. Venlig hilsen --Troels.jensen 27. nov 2005 kl. 05:22 (CET)

Intro til Stargate[rediger kildetekst]

Hej Christian

Vil du ikke lavet et kort intro-afsnit i artiklerne du opretter, der har tilknytning til Stargate, så læseren ved hvilket univers vedkommende befinder sig i, det behøver bare være et par linjer :-) Mvh Malene Thyssen 4. dec 2005 kl. 12:33 (CET)

Yes, tror jeg har noget et sted ellers skriver jeg lige hurtigt en. --LinuxChristian 4. dec 2005 kl. 12:35 (CET)
Fint :-) - Specielt i Jack O'Neill (litterær figur) kunne der godt være en linje, da der lige nu står øverst at han er general i det amerikanske luftvåben :-) Mvh Malene Thyssen 4. dec 2005 kl. 12:39 (CET)
Hvad med de andre stargate kategorier? Skal de også ændres? --LinuxChristian 4. dec 2005 kl. 12:49 (CET)
Sorry forkerte artikel. --LinuxChristian 4. dec 2005 kl. 12:52 (CET)

Stjernebilledskabelon[rediger kildetekst]

Gider I at indsætte jeres stjernebilledskabelon på en af siderne?

--Gunner Poulsen 10. jan 2006 kl. 00:02 (CET)

Billede:Giove A.jpg[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 01:12 (CET)

Billede:Randers Statsskoles kor 2003.jpg[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:53 (CET)

Billede:Randers Statsskoles orkester og kor.JPG[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:53 (CET)

Astronomiportalen[rediger kildetekst]

Hej Christian, der er problemer med astronomiportalen, som vises forkert i flere forskellige browsere. Jeg har midlertidig rettet lidt i width-parameteren, hvilket har hjulpet i standard IE, men ikke alle steder (Opera, Firefox etc.) (Se f.eks. screenshot fra Nico her). Måske skyldes problemet, at du har to spalter i Portal:Astronomi/Astronomiske_begivenheder/april_2006 - det er der ikke plads til, og de vises i nogen browsere under hinanden i stedet for ved siden af hinanden. Lidt omflytning er nok nødvendig. Mvh. --Sir48 (Thyge) 26. apr 2006 kl. 13:48 (CEST)

Utilstrækkelig licens[rediger kildetekst]

Billede:Randers Statsskoles kor 2003.jpg Billede:Randers Statsskoles orkester og kor.JPG

Der står, at billederne er udlånt fra Statsskolens arkiver. Dette er utilstrækkelig licens og dokumentation. Billeder skal kunne bruges af alle til alle formål - også kommercielle. Er der også givet licens til dette? I modsat fald slettes billederne efter minimum 7 dage. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 23:20 (CEST)

Billede:Aarhus Universitet 1933.jpg[rediger kildetekst]

Dokumentationen retfærdiggører ikke, at samtlige ophavsrettigheder frasiges. Hvis der ikke skaffes yderligere dokumentation inden 7 dage vil billedet blive slettet. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 23:26 (CEST)

Alfabetisering[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du har haft en kraftig finger med i spillet om siden med Danske sange efter forfatter på Wikisource. Godt nok. Jeg mener dog, at sangene bør alfabetiseres efter forfatternes efternavn og ikke deres fornavn.

--Erik Damskier 25. feb 2008, 00:48 (CET)

Det synes jeg lyder som en god idé. Jeg har desværre ikke selv tid til at passe projektet mere, men hvis ud har lyst må du meget gerne udfører de ændringer du måtte ønske. --LinuxChristian 18. mar 2008, 08:59 (CET)

Billede:Trøffelkugler.jpg[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op som licenseret under GNU General Public License uden at angive nærmere oplysninger om kilde/fotograf. For det første er den valgte licens særdeles uegnet til andet end software, da licensteksten netop omhandler brug, bearbejdning og videredistribution af netop software. Derfor vil det være stærkt ønskeligt, hvis du finder en mere passende licens til billedet.

Derudover formoder jeg, at du selv har taget billedet - men dette fremgår ingen steder. Hvis du selv er fotografen, så skal du angive dette - enten i form af en kort tekst eller ved licensvalget. Uden denne oplysning, vil billedet blive indstillet til sletning. --|EPO| 27. apr 2008, 12:15 (CEST)