Brugerdiskussion:Lossek

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Lossek!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pugilist 21. feb 2011, 11:15 (CET)

Bidrag venligst på dansk. Please contribute in Dansih only. Pugilist 21. feb 2011, 11:15 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pixi Uno 17. jan 2012, 17:03 (CET)

Link til Frederik Magle[rediger kildetekst]

Hej Lossek!

Jeg har set dig fjerne linket til Frederik Magle fra artiklen om Niels Bonke nogle gange og jeg er ikke sikker på at jeg forstår hvorfor?

Jeg har checket om det er fordi det linker til en forkert Frederik Magle, men det ser ikke sådan ud?

--VicVal 18. jan 2012, 07:28 (CET)

Hej Vicval,

Jeg har fjernet linket til Frederik Magle, da det skyldes noget personligt, som jeg håber du har forståelse for !

Med venlig hilsen,

Lossek

Hej igen! Jeg kan selvfølgelig kun beklage at du har haft en dårlig oplevelse med Frederik, men Wikipedia er ikke stedet at bearbejde det. Det er Wikipedias format at gøre det nemt for brugerne at hoppe fra en artikel til en anden. --VicVal 31. jan 2012, 14:45 (CET)


Vedr. Niels Bonke[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg kommer lige til at spørge: Er du Niels Bonke? I så fald, så vær venligst obs på at man ikke skriver om sig selv. Hvis ikke, så beklager jeg fejltagelsen. Men det kunne være rart med lidt flere 3.parts kilder på artiklen? Mvh Knud Winckelmann 17. feb 2012, 17:04 (CET)

Hej Knud,

Nej, jeg er ikke NB, men jeg følger hans virke, b.L.A redigering af hans Danske Wikipedia ! Dette er ikke en kritik, men Jeg kan ikke forstå du har fjernet(under diskografi) de tre bogudgivelser ? Jeg lavede ovenikøbet et link til Books LLc(Wikipedia artikel) !

MVH,

Lossek

Hejsa. Grunden til at jeg fjerner "bøgerne" er at Books LLc simpelthen tager artikler fra den engelske Wikipedia, og trykker dem. I min mening kvalificeres det ikke som rigtige bøger. Desuden er hans artikel på den engelske Wikipedia blevet slettet, så den vil, med stor sandsynlighed ikke være at finde i disse bøger mere. Mvh Knud Winckelmann 17. feb 2012, 20:50 (CET)

Hej Lossek. Når du opretter links til artikler på Wikipedia, så gøres dette ved at sætte to skarpe parenteser om ordet, der linkes til. Eksempelvis sådan: [[Artikel]], hvilket giver Artikel. Du skal således ikke henvise ved at sætte ind med formlen http://da.wikipedia.org/wiki/Artikel. Pugilist (diskussion) 13. maj 2012, 16:55 (CEST)[svar]