Brugerdiskussion:Mows

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Mows!

  Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

  Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

  Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

  Endnu en gang - velkommen til!

  Med venlig hilsen Martin Manscher 7. sep 2006 kl. 16:50 (CEST)


  Kilder[rediger kildetekst]

  Du har lagt Billede:Sonne.jpg og Billede:Arbejderforeningen.jpg op uden at angive, hvor billederne stammer fra. Hvis du angiver billedernes kilde kan vi få bekræftet, om billederne er public domain. Derfor er det et krav vi stiller til alle billeder, der lægges op. Såfremt billederne ikke forsynes med kilde må du forvente, at de slettes. --|EPO| 26. sep 2006 kl. 22:38 (CEST)


  Billede:Lit mindes.jpg[rediger kildetekst]

  Nuvola apps important.svg Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:Lit mindes.jpg!

  Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
  Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

  Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


  Statuer/skulpturer er beskyttet af ophavsret, jf. Værkshøjde#Fotografier_af_skulpturer. Det kræver derfor tilladelse fra rettighedshaveren, hvis billedet skal bruges på Wikipedia, medmindre det er mere end 70 år siden skaberen døde. MGA73 25. apr 2009, 17:25 (CEST)